Παρασκευή, 26 Απρ.
20oC Αθήνα

Γάτες σουλατσάρουν σε μεγάλο νοσοκομείο της Αττικής – Δείτε βίντεο του Live News

Γάτες σουλατσάρουν σε μεγάλο νοσοκομείο της Αττικής – Δείτε βίντεο του Live News
MEGA

«Μπάτε γάτες…» (!) σε μεγάλο νοσοκομείο του Λεκανοπεδίου. Τα νοσηλευτικά ιδρύματα που οι πολίτες για να μπουν απαιτούνται αυστηρά τεστ, αποδείχθηκαν εύκολος στόχος για τα συμπαθή τετράποδα.

Μία, δύο, τρεις και μία κάτω από το καροτσάκι 4 γάτες στους διαδρόμους μεγάλου νοσοκομείου της Αττικής. Οι εργαζόμενοι μάλιστα, υποστηρίζουν ότι οι ίδιες εικόνες παρατηρούνται και σε άλλα νοσηλευτικά ιδρύματα της περιφέρειας.

Ο πρόεδρος εργαζομένων νοσοκομείου, Ιωάννης Τσολάκης δηλώνει στο Live News και τον Νίκο Ευαγγελάτο: «Γάτες; Στον προαύλιο χώρο να κυκλοφορούν ναι, μέσα σε σπάνιες περιπτώσεις από κάποια ανοιχτή πόρτα να μπούνε. ΟΚ συμβαίνει. Δεν μπορώ να πω ότι δεν συμβαίνει…».

Οι γάτες, παρά την παρουσία του ανθρώπου που τις βιντεοσκοπεί, δεν φεύγουν και μοιάζουν απόλυτα εξοικειωμένες με τον χώρο. «Είναι κίνδυνος για τη δημόσια υγεία», προειδοποιούν οι εργαζόμενοι.

«Και τι να κάνεις;», θα αναρωτηθούν οι εργαζόμενοι από την άλλη, αφού δεν επαρκούν για να κάνουν την δουλειά τους, πόσω μάλλον τους… τροχονόμους στις γάτες.

«Δεν πρέπει να υπάρχουν, κακώς υπάρχουν και αυτό πάλι οφείλεται στην έλλειψη προσωπικού. Το προσωπικό ασφαλείας το οποίο καλύπτει πάγιες και διαρκείς ανάγκες είναι με σύμβαση εργασίας ορισμένου χρόνου και μέχρι, μετά τον Μάρτιο δεν θα έχει καθόλου δουλειά», αναφέρει ο κ. Τσολάκης.

Το Live News επικοινώνησε και με τη διοίκηση του νοσοκομείου από όπου, όμως, δεν θέλησαν να κάνουν κάποια δήλωση.

Παρακολουθήστε το ενδιαφέρον ρεπορτάζ του Live News με τον Νίκο Ευαγγελάτο:

 

πηγή: MEGA

 

 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις