Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Γέννησε η Τζένη Μπαλατσινού

Τζένη Μπαλατσινού
Φωτογραφία αρχείου: Intime

Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν η Τζένη Μπαλατσινού και ο υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας, καθώς τις τελευταίες ώρες κρατούν στην αγκαλιά τους τον νεογέννητο γιο τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσίευσε πρώτο το tlife.gr, η αγαπημένη παρουσιάστρια έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι …. ανήμερα τα Χριστούγεννα, κάνοντας τον Βασίλη Κικίλια έναν πολύ ευτυχισμένο πατέρα!

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, όλα κύλησαν ομαλά με τον τοκετό και πλέον μαμά και γιος ξεκουράζονται, ενώ θυμίζουμε πως ο ευτυχισμένος μπαμπάς και υπουργός υγείας όταν είχε ανακοινώσει το ευχάριστο γεγονός της εγκυμοσύνης της Τζένης είχε πει: “Σε μία από τις πιο απαιτητικές περιόδους, με μάχες καθημερινές στη ζωή όλων μας, έρχεται ένα δώρο Θεού να φωτίσει τη ζωή μας με τη Τζένη. Η οικογένειά μας μεγαλώνει”.

Εν τω μεταξύ χθες, μια μέρα πριν γεννήσει, η Τζένη Μπαλατσινού ευχήθηκε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram σε όλους χρόνια πολλά ενώ έγραψε με νόημα για τα δώρα του 2020 λίγες ώρες πριν φέρει στον κόσμο το γιο της!

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις