Ελλάδα

Γεωργία Μπίκα στο newsit.gr: Δεν υπάρχει κατηγορία για αρπαγή που να αφορά εμένα

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Η Γεωργία Μπίκα που είχε καταγγείλει ότι υπέστη βιασμό σε ξενοδοχείο στη Θεσσαλονίκη μιλάει αποκλειστικά στο newsit.gr και διαψεύδει πως υπάρχει κατηγορία για αρπαγή εις βάρος της και πως «όταν με καλέσουν να απολογηθώ θα το κάνω και ό,τι ζητήσουν οι αρμόδιες υπηρεσίες θα το έχουν από εμένα».

Όπως αναφέρει η Γεωργία Μπίκα στο newsit.gr «για τη συγκεκριμένη υπόθεση δεν υπάρχει καταγγελία που να αφορά εμένα. Και πληροφοριακά είμαι μια γυναίκα 25 ετών, είμαι ένα κορίτσι που δουλεύω σε μία καφετέρια, χωρίς γονείς, είμαι 50 κιλά άνθρωπος.

Σας φαίνομαι άνθρωπος που μπορώ να πειράξω έναν άλλον άνθρωπο ή να τον εξυβρίσω; Στην προσωπική μου ζωή δεν εξυβρίζω. Έχω ενημερωθεί για την υπόθεση αυτή, όπως είχα ενημερωθεί και με άλλη άσχετη υπόθεση που είχε εμπλακεί το όνομα μου άδικα και με αποδέσμευσα και από εκεί, οπότε ας μην περιπλέκουμε υποθέσεις μεταξύ τους.

Ένας άνθρωπος κουράζεται να αποδεικνύει ξανά και ξανά την αλήθεια και κάποιοι να προσπαθούν να τον μπλέκουν συνεχώς και σε άλλου είδους πράγματα. Πιστεύω ότι έχω την ψυχική δύναμη να αντέξω και θα πάνε όλα καλά. Τα πάντα γίνονται, όλα καλά. Εγώ ότι μπόρεσα το έκανα και όταν με καλέσουν να απολογηθώ θα το κάνω και ό,τι ζητήσουν οι αρμόδιες υπηρεσίες θα το έχουν από εμένα. Κανένα αποδεικτικό στοιχείο δεν υπάρχει πάνω του από τα χέρια μου.

Προφανώς και δεν έχω κάνει κάτι, δεν υπάρχω πουθενά. Αν υπάρχει κάποιος άνθρωπος που τον έχει χαστουκίσει τον συγκεκριμένο, αυτός ο άνθρωπος δεν είμαι εγώ. Δεν υπάρχει καταγγελία εις βάρος μου. Ο άνθρωπος αυτός δεν κατήγγειλε εμένα. Είναι επίπονο όλο αυτό αλλά θα το ξεπεράσουμε.

Αυτή τη στιγμή εργάζομαι σε μία καφετέρια. Γενικά προσπαθώ και ως υπάλληλος γραφείου να βρίσκω δουλειά. Παράλληλα δημιουργούμε και μια ΜΚΟ, μία οργάνωση που θα είναι στο πλευρό κακοποιημένων και ευάλωτων γυναικών, για γυναίκες που βρίσκονται σε χειριστικές κακοποιητικές σχέσεις και θα είμαι εκεί στο πλευρό των γυναικών αυτών και μα βοηθάω».

Όπως έγινε γνωστό σήμερα η Γεωργία Μπίκα που είχε καταγγείλει ότι υπέστη βιασμό στη Θεσσαλονίκη, κατά τη διάρκεια πρωτοχρονιάτικου πάρτι το 2022 σε σουίτα ξενοδοχείου είναι κατηγορούμενη για ηθική αυτουργία σε αρπαγή.

Πρόκειται για μια υπόθεση που απασχόλησε την κοινή γνώμη και έκλεισε με βούλευμα του αρμόδιου Συμβουλίου Πλημμελειοδικών το οποίο απήλλαξε το εμπλεκόμενο πρόσωπο για όσα είχαν γίνει το πρωτοχρονιάτικο πάρτι στη Θεσσαλονίκη.

Η 25χρονη κατέστη κατηγορούμενη – μαζί με τέσσερα ακόμη άτομα και μεταξύ αυτών ο τότε εργοδότης της – έπειτα από μήνυση για αρπαγή και ξυλοδαρμό που είχε υποβάλει ο φερόμενος ως διοργανωτής του επίμαχου πάρτι. Το κατηγορητήριο περιλαμβάνει εκτός από την πράξη της αρπαγής σε βαθμό κακουργήματος, αδικήματα όπως σωματικές βλάβες και εξύβριση.

Η καταγγελλόμενη αρπαγή – σύμφωνα με τον μηνυτή – είχε γίνει μετά την έναρξη της ποινικής έρευνας για την κύρια καταγγελία περί βιασμού. Κατόπιν αστυνομικής έρευνας η (νέα) δικογραφία διαβιβάστηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης και ασκήθηκαν ποινικές διώξεις. Τα πέντε κατηγορούμενα πρόσωπα παραπέμφθηκαν να απολογηθούν στον 6η τακτική ανακρίτρια και πήραν ρητή προθεσμία. Στην ανακρίτρια εμφανίστηκε και η 26χρονη, συνοδευόμενη από τον συνήγορό της.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Δυστύχημα στα Μέγαρα: Νεκρή γυναίκα που παρασύρθηκε από αμαξοστοιχία του προαστιακού
Ο οδηγός αντιλήφθηκε την γυναίκα στη γραμμή του σιδηρόδρομου και ενεργοποίησε το σύστημα αυτόματης πέδησης, ωστόσο η αμαξοστοιχία δεν ακινητοποιήθηκε αμέσως με αποτέλεσμα να την παρασύρει και να την εγκλωβίσει
Προαστιακός
Τουρνάς για φωτιές: «Στα όριά του ο μηχανισμός – Το παραμικρό συμβάν μπορεί να οδηγήσει σε καταστροφή»
Η έκκληση του υπουργού Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας στους κατοίκους και το «ευχαριστώ» σε πυροσβεστικές δυνάμεις και εθελοντές για την υπεράνθρωπη προσπάθειά τους
Τουρνάς για φωτιές: «Στα όριά του ο μηχανισμός – Το παραμικρό συμβάν μπορεί να οδηγήσει σε καταστροφή»
Τροχαίο στη Φθιώτιδα: Κανονικά η κυκλοφορία στην ΕΟ Αθηνών – Λαμίας στο ρεύμα προς Θεσσαλονίκη, μετ’ εμποδίων στο ρεύμα προς Αθήνα
Τα οχήματα κινούνται κανονικά στο ρεύμα προς Θεσσαλονίκη ενώ στο ρεύμα προς Αθήνα συνεχίζει να γίνεται εκτροπή της κυκλοφορίας από την 125η χιλιομετρική θέση, στην περιοχή του Μαρτίνου
Τροχαίο στη Φθιώτιδα με δύο φορτηγά
Βαγγέλης Ζαμπούνης: 43χρονο Ρώσο αναζητά η ΕΛΑΣ για τη δολοφονία στον Νέο Κόσμο – Τα στοιχεία και η φωτογραφία του
Η ΕΛΑΣ εκτιμά πως είναι μέλος εγκληματικής οργάνωσης και ζητά βοήθεια από τους πολίτες να επικοινωνήσουν μαζί της αν γνωρίζουν οποιαδήποτε πληροφορία
Βαγγέλης Ζαμπούνης: 43χρονο Ρώσο αναζητά η ΕΛΑΣ για τη δολοφονία στον Νέο Κόσμο – Τα στοιχεία και η φωτογραφία του 6
Ρέθυμνο: Βίντεο ντοκουμέντο με τις κινήσεις μαυροφορεμένου άνδρα λίγο πριν ξεσπάσει η φωτιά στον Ασώματο
Ο άνδρας φαίνεται αρχικά να κινείται χωρίς εμφανή λόγο, στη συνέχεια να κατευθύνεται προς μια συστάδα θάμνων και λίγο αργότερα να απομακρύνεται από το σημείο
Φωτιά στο Ρέθυμνο
25