Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

ΓΕΡΜΑΝΟΣ: Νέα διάσταση αποκτά η επισκευή ηλεκτρονικών συσκευών

ΓΕΡΜΑΝΟΣ: Νέα διάσταση αποκτά η επισκευή ηλεκτρονικών συσκευών

Έμφαση στον τομέα επισκευής ηλεκτρονικών συσκευών δίνει η ΓΕΡΜΑΝΟΣ.

Ένα νέο υπερσύγχρονο επισκευαστικό κέντρο 1.100τ.μ., σχεδιασμένο με τις πιο αυστηρές προδιαγραφές των κατασκευαστών, διαθέτει η ΓΕΡΜΑΝΟΣ στην Πάρνηθα. Ένα κατασκευαστικό κέντρο πρότυπο που παρέχει υπηρεσίες εξουσιοδοτημένου service που καλύπτουν 11 κατηγορίες προϊόντων τεχνολογίας και περισσότερους από 60 κατασκευαστές. Οι έμπειροι και πιστοποιημένοι τεχνικοί της εταιρείας επισκευάζουν πάνω από 80.000 συσκευές το χρόνο στο ιδιόκτητο επισκευαστικό κέντρο, ενώ το 60% των επιδιορθώσεων πραγματοποιούνται εντός της ημέρας.

Το εξειδικευμένο προσωπικό της ΓΕΡΜΑΝΟΣ Γερμανός, μέσα σε ένα μοντέρνο και φιλικό εργασιακό περιβάλλον, επιδιορθώνει από κινητά τηλέφωνα, τάμπλετ και ηλεκτρονικούς υπολογιστές, μέχρι Wearables και drones, κονσόλες Gaming, Smart Home & Gadgets, ασύρματες ή ενσύρματες συσκευές, συσκευές εικόνας & ήχου, εκτυπωτές, αλλά και ηλεκτρικά σκούτερ, Hoverboards και ηλεκτρικά ποδήλατα. Με εγκεκριμένο εξοπλισμό από τους κατασκευαστές και πάντα με γνήσια ανταλλακτικά.

Στο πλαίσιο του διευρυμένου του ρόλου, το επισκευαστικό κέντρο της ΓΕΡΜΑΝΟΣ Πάρνηθας αποτελεί παράλληλα κι ένα αξιόπιστο κέντρο τεχνικής εκπαίδευσης. Γιατί η εταιρεία, όπως μας εξήγησαν οι υπεύθυνοι του service, δίνει μεγάλο βάρος στην εκπαίδευση των τεχνικών της.

Πρόγραμμα εκπαίδευσης τεχνικών

Η ΓΕΡΜΑΝΟΣ επενδύει σταθερά στην κατάρτιση των ανθρώπων της σε πραγματικές συνθήκες, με περισσότερες από 6.000 ώρες εκπαίδευσης στο service ετησίως. Όπως διαπιστώσαμε κατά την ξενάγησή μας, το νέο επισκευαστικό κέντρο διαθέτει ειδικό χώρο εκπαιδεύσεων, με σύγχρονα εργαλεία και εκπαιδεύσεις σε μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας, αλλά και με μηνιαία σεμινάρια ή με επιτόπου εκπαιδεύσεις στα καταστήματα.

Όπως μας ανέφεραν οι υπεύθυνοι της εταιρείας οι νεοεισερχόμενοι εκπαιδεύονται εντατικά για μία εβδομάδα, ενώ υπάρχει η δυνατότητα για επιπλέον ώρες εκπαίδευσης σε νέους και παλαιούς τεχνικούς, κατόπιν συνεννόησης, καθώς και η πραγματοποίηση σεμιναρίων εντός των καταστημάτων. Η εκπαίδευση των τεχνικών αφορά τόσο στην αρχική τους κατάρτιση, για τις ανάγκες της θέσης εργασίας στο κατάστημα, αλλά και στα μηνιαία σεμινάρια. Τα μηνιαία σεμινάρια πραγματοποιούνται μέσω σύγχρονων συστημάτων εκπαίδευσης (τηλεκπαίδευση, video, κλπ) και με συμμετοχή μέχρι 10 ατόμων.

Η δραστηριότητα

Είναι χαρακτηριστικό ότι η ΓΕΡΜΑΝΟΣ έχει καθιερωθεί στη συνείδηση των καταναλωτών ως ο Νο1 προορισμός για service κινητού και προϊόντων τεχνολογίας. Όπως μας εξήγησαν οι τεχνικοί οι πιο συνηθισμένες βλάβες συσκευών αφορούν στην οθόνη, στην αυτονομία μπαταρίας, στην κάμερα και σε δυσλειτουργίες του λογισμικού της συσκευής. Ειδικότερα, το 2020 η πλειονότητα των επισκευών (ποσοστό 78%) αφορούσε στην αντικατάσταση εξαρτήματος (όπως οθόνη, επιφάνεια αφής, κάμερα, μπαταρία, μικρόφωνο, ακουστικό κλπ.), ενώ συχνή ήταν και η αναβάθμιση λογισμικού (ποσοστό 22%). Γενικά με όποιο προϊόν τεχνολογίας κι αν αντιμετωπίσεις πρόβλημα, με μια απλή επίσκεψη σε ένα κατάστημα ΓΕΡΜΑΝΟΣ, η συσκευή σου θα φτάσει στην Πάρνηθα είτε θα επισκευαστεί επιτόπου, είτε θα φτάσει στην Πάρνηθα και μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα θα βρίσκεται και πάλι πίσω στα χέρια σου.

Με περισσότερα από 20 χρόνια εμπειρίας στον τομέα του service, η ΓΕΡΜΑΝΟΣ παρέχει ένα πλήρες πακέτο υπηρεσιών service που περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, εξειδικευμένο σύμβουλο service σε κάθε κατάστημα, άμεση επισκευή εντός του καταστήματος με την υπηρεσία G instant repair, δωρεάν έλεγχο της συσκευής σε 12 σημεία με την υπηρεσία G check up, αλλά και επί τόπου δανεική συσκευή ίδιου λειτουργικού, με την υπηρεσία G Smartphone now, για όσο διάστημα διαρκεί η επισκευή. Επιπλέον, μετά από κάθε τεχνικό έλεγχο ή επισκευή γίνεται δωρεάν αποστείρωση της συσκευής μέσω υπεριώδους ακτινοβολίας UV-C.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις