Τρίτη, 7 Μαΐ
24oC Αθήνα

Η Γιάννα Αγγελοπούλου αποκάλυψε πού… χάθηκε ο Πρίγκιπας Κάρολος την Τετάρτη! [vid]

Κάρολος
Φωτογραφία: Eurokinissi

Ο Πρίγκιπας Κάρολος χθες, Τετάρτη 09.05.2018, “εξαφανίστηκε” για περίπου μία ώρα και η Γιάννα Αγγελοπούλου αποκάλυψε το πού είχε πάει!

Χθες, Τετάρτη 09.05.2018, ο Πρίγκιπας Κάρολος και η σύζυγός του, Καμίλα Πάρκερ, “πάτησαν” Ελλάδα λίγο πριν τις 15:00 το μεσημέρι.

Το πρόγραμμά τους ήταν γεμάτο όλη την ημέρα, αφού αμέσως μετά το αεροδρόμιο:

– Πήγαν στον Άγνωστο Στρατιώτη για κατάθεση στεφάνου.

– Αμέσως μετά στο Προεδρικό Μέγαρο, όπου τους υποδέχτηκε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος.

– Στην συνέχεια στο Μέγαρο Μαξίμου, με τον Αλέξη Τσίπρα να έχει on camera διάλογο με τον Πρίγκιπα της Ουαλίας.

– Ακολούθως ο Κάρολος συναντήθηκε με τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Μετά όμως; Αμέσως μετά από αυτή την συνάντηση, τα… ίχνη του Πρίγκιπα χάθηκαν για περίπου μία ώρα! Κανείς δεν γνώριζε πού βρίσκονταν, με τις πληροφορίες που μετέδωσε η τηλεοπτική εκπομπή Live News, με τον Νίκο Ευαγγελάτο στο Etv, να αναφέρουν πως ο Κάρολος επισκέφθηκε έναν Έλληνα επιχειρηματία.

Οι πληροφορίες ανέφεραν πως οι δύο πλευρές διατηρούν εξαιρετικές σχέσεις, με τον Πρίγκιπα της Ουαλίας να τον επισκέπτεται κάθε φορά που βρίσκεται στην χώρα μας.

Η Γιάννα Αγγελοπούλου έκανε την αποκάλυψη για το πού πήγε ο Κάρολος!

Το “μυστήριο”, λοιπόν, λύθηκε λίγες ώρες αργότερα. Και συγκεκριμένα κατά την διάρκεια του επίσημου δείπνου που παρέθεσε στο Προεδρικό Μέγαρο ο Προκόπης Παυλόπουλος.

Click4more: Red Arrows και Μιράζ 2000 τίμησαν τον Κάρολο και τη μνήμη του σμηναγού Μπαλταδώρου! Λεπτό προς λεπτό οι εξελίξεις

Ένα βίντεο, το οποίο είδε σήμερα το “φως” της δημοσιότητας, δείχνει την Γιάννα Αγγελοπούλου να μιλά στο τραπέζι και ουσιαστικά να αποκαλύπτει πως ο Κάρολος επισκέφθηκε το… σπίτι της!

Γι’ αυτό ήρθαν και σπίτι μας απόψε και ήπιαμε τσάι… Μετά τις επισκέψεις. Μου λέει “το βράδυ δεν θα μπορώ να σε δω”, μου λέει “μπαίνουμε, τρώμε και φεύγουμε”! Και δεν θα δει κανέναν! Αλλά τα είπαμε στο σπίτι” έλεγε στους δημοσιογράφους!

Όταν εκείνη την ρώτησαν πώς του φάνηκε η Ελλάδα, η Γιάννα Αγγελοπούλου απάντησε: “Είναι πολύ excited“, χωρίς πάντως να αποκαλύπτει τι είπε ο πρίγκιπας Κάρολος για τους πολιτικούς!

Δείτε το βίντεο που προβλήθηκε στην τηλεοπτική εκπομπή Tatiana Live, με την Τατιάνα Στεφανίδου, στο Etv

Φωτογραφίες: Eurokinissi

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις