Κυριακή, 28 Απρ.
23oC Αθήνα

Γιάννης Μάρκου: Δίνει μάχη για τη ζωή του μετά το μαχαίρωμα στη Βαρυμπόμπη

Γιάννης Μάρκου: Δίνει μάχη για τη ζωή του μετά το μαχαίρωμα στη Βαρυμπόμπη

Διασωληνωμένος, παλεύει για να κρατηθεί στη ζωή ο 58χρονος επιχειρηματίας Γιάννης Μάρκου, ο οποίος δέχτηκε επίθεση με 15 μαχαιριές έξω από καντίνα στη Βαρυμπόμπη. Όλα έγιναν για ασήμαντη αφορμή, στις 04:30 τα ξημερώματα της Παρασκευής (28.10.2022).

Όλα έγιναν όταν ο επιχειρηματίας με την παρέα του, ύστερα από διασκέδαση, σταμάτησε σε γνωστή καντίνα που λειτουργεί 24 ώρες στη Βαρυμπόμπη για να φάνε. Εκεί ήταν και η παρέα στην οποία βρίσκονταν ένας 20χρονος κι ένας 26χρονος. Ο Γιάννης Μάρκου και ο δράστης λογομάχησαν, καθώς φαίνεται, για τη σειρά στην καντίνα και τότε βγήκε το μαχαίρι.

Ο Γιάννης Μάρκου δέχτηκε, σύμφωνα με πληροφορίες, 15 μαχαιριές, στο σώμα, το χέρι και το πόδι και ένα από τα χτυπήματα είναι στη μηριαία αρτηρία. Ο 58χρονος επιχειρηματίας χαροπαλεύει και μέχρι στιγμής έχει κάνει τρία χειρουργεία, με τους γιατρούς να δίνουν μάχη για να τον κρατήσουν στη ζωή.

Νοσηλεύεται διασωληνωμένος στην Εντατική.

Και ενώ ο 58χρονος παλεύει να κρατηθεί στη ζωή, η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του δράστη, ενός 26χρονου ο οποίος έχει απασχολήσει τις αρχές και στο παρελθόν για όπλα και ναρκωτικά.

Ήδη έχει συλληφθεί ένας 20χρονος, ο οποίος έφυγε από το σημείο της επίθεσης μαζί με τον 26χρονο καταζητούμενο, αλλά λίγη ώρα μετά την επίθεση, η αστυνομία τον βρήκε στο σπίτι του και τον συνέλαβε. Ο 20χρονος κατηγορείται για συνέργεια σε απόπειρα ανθρωποκτονίας, ενώ ο 26χρονος για απόπειρα ανθρωποκτονίας.

Ο Γιάννης Μάρκος είχε γίνει ευρέως γνωστός από τη σχέση του με τη Τζούλια Νόβα.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις