Κυριακή, 28 Απρ.
18oC Αθήνα

Γιάννης Μάρκου: Σε κλάσματα δευτερολέπτου έγινε η επίθεση στη Βαρυμπόμπη – Αποκαλυπτική μαρτυρία

Γιάννης Μάρκου: Σε κλάσματα δευτερολέπτου έγινε η επίθεση στη Βαρυμπόμπη – Αποκαλυπτική μαρτυρία

Μια παρεξήγηση για τη σειρά στην καντίνα στη Βαρυμπόμπη ήταν αρκετή αφορμή για έναν 26χρονο, ο οποίος καταζητείται, να μαχαιρώσει 15 φορές τον 58χρονο επιχειρηματία, Γιάννη Μάρκου. Φίλος του θύματος, που ξέφυγε τον κίνδυνο πλέον, περιέγραψε πως έγινε η επίθεση.

Ξημερώματα της περασμένης Παρασκευής (28.10.2022) και ο Γιάννης Μάρκου με την παρέα του σταμάτησαν σε γνωστή 24ωρη καντίνα στη Βαρυμπόμπη για να φάνε. Εκεί βρίσκονταν κι άλλοι, ανάμεσά τους ένας 26χρονος κι ένας 20χρονος, με τους οποίους ο επιχειρηματίας είχε λεκτική αντιπαράθεση για την ουρά. Και εξαιτίας αυτού, δέχτηκε την επίθεση με μαχαίρι που τον έστειλε βαρύτατα τραυματισμένο στο νοσοκομείο!

Ένας από τους αυτόπτες μάρτυρες του αιματηρού περιστατικού ήταν ένας από τους φίλους του Γιάννη Μάρκου. Ο άνδρας αυτός μίλησε, το πρωί του Σαββάτου (29.10.2022) στην εκπομπή Χαμογέλα και πάλι στο MEGA και περιέγραψε πως όλα έγιναν μέσα σε κλάσματα δευτερολέπτου και πριν προλάβει κανείς να αντιδράσει, οι δράστες είχαν εξαφανιστεί.

«Ακούγεται περίεργο, αλλά όλα έγιναν μέσα σε ένα λεπτό το πολύ», είπε, σοκαρισμένος ακόμη, ο φίλος του Γιάννη Μάρκου.

Ο ίδιος άνθρωπος περιέγραψε ότι ενώ περίμεναν στη σειρά, μπήκε την τελευταία στιγμή μπροστά τους ο 26χρονος που κατηγορείται ότι μαχαίρωσε 15 φορές τον επιχειρηματία και ξεκίνησε καυγάς.

Στην αρχή, τόνισε, όλοι θεώρησαν πως ήταν απλά ένας τσακωμός αλλά στη συνέχεια τα πνεύματα οξύνθηκαν, με αποτέλεσμα ο καυγάς να συνεχιστεί κι έξω από το μαγαζί.

«Στάθηκαν σε σημείο κοντά στο δρόμο και εκεί ούτε που το καταλάβαμε ξεκίνησε όλο αυτό. Εμείς, καταλάβαμε όταν είδαμε τον Γιάννη να έρχεται προς το μέρος μας γεμάτος αίματα. Έγινε σε κλάσματα δευτερολέπτου όλο το σκηνικό», σημείωσε.

«Ήταν ένα ασήμαντο περιστατικό, κανείς δεν μπορούσε να δώσει εξήγηση», σημείωσε και εκτίμησε ότι ο δράστης ήταν μεθυσμένος. «Έγινε μέσα σε 3 δευτερόλεπτα κι αμέσως έτρεξαν και πήραν το αυτοκίνητο και φύγανε. Το έκανε με μεγάλη άνεση, μάλλον το έχει ξανακάνει», πρόσθεσε ο μάρτυρας και σημείωσε ότι κανείς τους δεν κατάλαβε ότι «ήταν τόσες οι μαχαιριές».

Ο Γιάννης Μάρκου είχε τις αισθήσεις του ενώ μεταφερόταν, με το αυτοκίνητό του από φίλους του στο νοσοκομείο. Ύστερα από τρία χειρουργεία, ο επιχειρηματίας έχει διαφύγει τον κίνδυνο, είπε. Όπως αναφέρθηκε στην εκπομπή σωτήρια ήταν η κίνηση φίλου του να του δέσει το πόδι με ένα φουλάρι και να σταματήσει την αιμορραγία, αφού μια από τις μαχαιριές είχε χτυπήσει τη μηριαία αρτηρία.

 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις