Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Γιάννης Σπανός: Συντετριμμένος ο Γιώργος Κατσαρός από την απώλεια! video

Γιάννης Σπανός
Φωτογραφία Αρχείου: Intime

Ο Γιάννης Σπανός “έφυγε” αναπάντεχα και ο Γιώργος Κατσαρός, ο οποίος επρόκειτο να συνεργαστεί μαζί του τον χειμώνα, αδυνατεί να πιστέψει την τραγική είδηση.

Σοκ στον καλλιτεχνικό κόσμο προκάλεσε η τραγική είδηση πως ο μεγάλος μουσικοσυνθέτης, Γιάννης Σπανός, δεν “μένει” πια εδώ

Ο Γιάννης Σπανός από τους πιο πολυτραγουδισμένους συνθέτες είχε συνεργαστεί σχεδόν με όλους τους μεγάλους Έλληνες τραγουδιστές. Ένας εξ αυτών και ο σπουδαίος μουσικοσυνθέτης Γιώργος Κατσαρός, ο οποίος μάλιστα τον προσεχή χειμώνα θα συνεργαζόταν με τον Γιάννη Σπανό…

Ο κ. Κατσαρός μίλησε στο newsit.gr και δεν μπορούσε να κρύψει το σοκ που υπέστη: «Τον έπαιρνα το μεσημέρι για του πω ότι ξεκινάμε το Σάββατο πρόβες. Δεν μου απαντούσε» είπε ο κ. Κατσαρός.

«Τώρα μόλις με πήραν και μου είπαν τι συνέβη. Ακόμη αυτή τη στιγμή, τώρα που με παίρνετε, τελειώνω τη σειρά των τραγουδιών μας» πρόσθεσε.

Γιάννης Σπανός

Μη μπορώντας να πιστέψει τον αναπάντεχο χαμό του φίλου του κατέληξε: «Μια χαρά ήταν ο Γιάννης. Μιλούσαμε στο τηλέφωνο. Σήμερα τον έπαιρνα τηλέφωνο και δεν το σήκωνε. Ήθελα να του πω ότι ξεκινάμε πρόβες. Δεν έχω να πω τίποτα άλλο. Έχω ακόμη το μολύβι στο χέρι και σημειώνω τα τραγούδια μας».

Η τραγική ειρωνεία…

Στις 8 Δεκεμβρίου ήταν προγραμματισμένη η πρεμιέρα τριών μουσικών τεράτων στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο. Γιάννης Σπανός, Γιώργος Κατσαρός και Μίμης Πλέσσας θα προσέφεραν στο κοινό βραδιές γεμάτες σπουδαία ελληνική μουσική.

Όπως είπε στο newsit.gr ο Γιώργος Κατσαρός, μεθαύριο Σάββατο θα ξεκινούσαν πρόβες. Τραγική ειρωνεία; Μόλις χθες ετοιμάστηκε μια πρώτη πρόχειρη αφίσα για τις παραστάσεις που θα έδιναν τον φετινό χειμώνα, η οποία όμως απορρίφθηκε.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι τρεις σπουδαίοι μουσικοί επρόκειτο μέσα στις επόμενες ημέρες να κάνουν μια φωτογράφηση εν όψει των εμφανίσεών τους. Όπως είπε στο newsit.gr άνθρωπος του περιβάλλοντός τους, οι συνεννοήσεις για τις λεπτομέρειες γίνονταν χθες στις 10:00 το βράδυ…

Ρεπορτάζ: Μάριος Αραβαντινός.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις