Σάββατο, 27 Απρ.
17oC Αθήνα

Γιώργος Καραϊβάζ: Οι καταθέσεις δυο αυτοπτών μαρτύρων στη δολοφονία του δημοσιογράφου

Γιώργος Καραϊβάζ: Οι καταθέσεις δυο αυτοπτών μαρτύρων στη δολοφονία του δημοσιογράφου

Το ακριβές περιεχόμενων των καταθέσεων δυο αυτοπτών μαρτύρων της δολοφονίας του δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ αποκαλύπτει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega.

Οι έρευνες των Αρχών για να φτάσουν σε αυτόν ή αυτούς που έδωσαν την εντολή και πλήρωσαν το συμβόλαιο για τη δολοφονία του δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ είναι σε πλήρη εξέλιξη.

Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε ο Βασίλης Λαμπρόπουλος στο MEGA, υπάρχουν δύο αυτόπτες μάρτυρες στη δολοφονία του δημοσιογράφου. Ο πρώτος είναι ένας 70χρονος, ο οποίος εργαζόταν στο Τμήμα Πρασίνου στον Δήμο και έκανε καθαρισμούς στη γειτονία. Ο άνθρωπος αυτός κατέθεσε πως κάθισε σε παγκάκι κάτω από το σπίτι Γιώργου Καραϊβάζ και καταθέτει:

«Ήταν 2:15 το μεσημέρι. Δεν πέρασαν πέντε λεπτά και άκουσα κρότους σαν πυροτεχνήματα που σκάνε τα παιδιά. Γύρισα και είδα έναν άνδρα να παραπατάει (σ.σ τον Καραϊβάζ) προς τα πίσω και ένα άλλον να τον συνοδεύει με το πιστόλι. Ο άνθρωπος που παραπατούσε ανέβηκε στο πεζοδρόμιο και έπεσε. Ο άλλος είχε πάει από πάνω του και τον πυροβόλησε άλλες τρεις φορές.

Αμέσως ο δράστης επιβιβάστηκε σε ένα σκούτερ και άρχισα να κλαίω γιατί κατάλαβα πως τον είχαν σκοτώσει. Όταν έφυγα, δεν μπορούσα να περάσω από μπροστά γιατί έβλεπα τη σωρό του πεσμένη κάτω».

Η δεύτερη μάρτυρας είναι μία γυναίκα 59 ετών, συνάδελφος του άλλου μάρτυρα, και είπε πως είδε έναν άνδρα να κρατάει ένα όπλο με μεγάλη κάνη και να πυροβολεί προς το πεζοδρόμιο.

«Εκείνη τη στιγμή δεν είδα τι πυροβόλησε. Όταν έφυγε διαπίστωσα πως πυροβολούσε κάποιον που ήταν ξαπλωμένος μπρούμυτα και ενημέρωσα το 100».

Η Αστυνομία έψαχνε την μηχανή των εκτελεστών σε ιδιωτικό χώρο στάθμευσης

Σε εξέλιξη είναι οι έρευνες για τη δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ με τις αρχές μετά τις δύο συλλήψεις να θέλουν να φτάσουν σε αυτόν ή αυτούς που έδωσε την εντολή και πλήρωσαν το συμβόλαιο για τη δολοφονία του δημοσιογράφου.

Σχετικά με τις έρευνες των Αρχών, στο στόχαστρο είχε μπει το μηχανάκι που χρησιμοποιήσαν οι δύο εκτελεστές του Γιώργου Καραϊβάζ.

Το μηχανάκι δεν έχει βρεθεί, αλλά φαίνεται και να μην είναι και κλεμμένο. Μάλιστα τα στοιχεία οδήγησαν τους αξιωματικούς της Ασφάλειας σε έναν ιδιωτικό χώρο στάθμευσης, που βρίσκεται κοντά στις εταιρίες που διατηρούσαν οι δύο συλληφθέντες, στην Νίκαια και στο Αιγάλεω.

Στον συγκεκριμένο χώρο ιδιωτικής στάθμευσης δεν εντοπίστηκε το εν λόγω μηχανάκι, ωστόσο βρέθηκαν στοιχεία που θα είναι πολύ χρήσιμα για τις έρευνες τις Αστυνομίας για το  επόμενο χρονικό διάστημα κι όχι  μόνο για την υπόθεση του Γιώργου Καραϊβάζ.

Οι κινήσεις του 40χρονου συλληφθέντα μετά την δολοφονία πρατηριούχου στον Γέρακα

Σχετικά με τις κινήσεις του 40χρονου μετά την δολοφονία πρατηριούχου στον Γέρακα, οι αστυνομικοί είδαν ότι είχε πολύ συχνή παρουσία αλλά και τον απόλυτο έλεγχο σε άλλα δύο πρατήρια καυσίμων που ανήκαν στον ίδιο επιχειρηματία των Γλυκών Νερών.

 

 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις