Συμβαίνει τώρα:
Μποτιλιάρισμα στον Κηφισό λόγω τροχαίου στο ύψος της Μεταμόρφωσης
Ελλάδα

Γιώργος Καραϊβάζ: Οι πιο δύσκολες ώρες – Το τελευταίο αντίο στον δημοσιογράφο σε κλίμα σπαρακτικό (video)

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ανείπωτη θλίψη έχει προκαλέσει η στυγερή δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ. Στις 15.00 το μεσημέρι θα πραγματοποιηθεί η κηδεία του, στην ιδιαίτερη πατρίδα του, την Καλλίφυτο Δράμας, όπου συγγενείς και φίλοι θα του πουν το τελευταίο αντίο.

Η οικογένειά του ζήτησε από τον δημοσιογραφικό κόσμο της χώρας να συνεχίσει την έρευνα για τη δολοφονία του. «Η εκτέλεση του Γιώργου Καραϊβάζ να μη γίνει αφορμή οι υπόλοιποι δημοσιογράφοι να φοβηθούν και να σταματήσουν το ερευνητικό τους έργο, αλλά αντίθετα να γίνουν περισσότεροι αυτοί που θα προσπαθούν και θα αναζητούν την αλήθεια και την πραγματικότητα».

Στο μεταξύ, συγγενείς, φίλοι και συγχωριανοί καταφτάνουν από το πρωί στο σπίτι της μητέρας του αδικοχαμένου δημοσιογράφου για να τη συλλυπηθούν. Λίγο μετά τη 13.00 έφτασε και η αδερφή του, όπου ζει μόνιμα στη Γερμανία.

Θείος του που μίλησε στο Open εμφανίστηκε συντετριμμένος. «Τον Γιώργο τον μεγαλώσαμε σε αυτή τη γειτονιά και ήταν ένα παιδί που βοηθούσε όπως μπορούσε. Αναρωτιόμαστε γιατί έγινε η δολοφονία. Δεν περιμέναμε ποτέ ότι ο Γιώργος θα έχει αυτό το τέλος»

Ως έναν από τους πιο ευγενικούς, γενναιόδωρους και δοτικούς ανθρώπους περιγράφουν τον Γιώργο Καραϊβάζ όσοι τον γνώριζαν και μίλησαν στην κάμερα του Alpha.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Βαρύτατο το ποινικό μητρώο της μητέρας της 3χρονης που κακοποιήθηκε στο Ηράκλειο και του Πακιστανού συντρόφου της
Το προφίλ της μητέρας και του συντρόφου της, οι «πλούσιες» αναρτήσεις, η παράγκα στην οποία διέμεναν, η αδερφή της 25χρονης και η κρίσιμη κατάσταση της 3χρονης
Η 25χρονη μητέρα της 3χρονης