Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Γιώργος Καραϊβάζ: Σε 4 δολοφονίες «μπλεγμένη» η εγκληματική ομάδα που τον εκτέλεσε

Γιώργος Καραϊβάζ: Σε 4 δολοφονίες «μπλεγμένη» η εγκληματική ομάδα που τον εκτέλεσε

Ένα πραγματικό ντόμινο αποκαλύψεων ακολουθεί την είδηση για τη σύλληψη των φερόμενων ως εκτελεστών του δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ.

Σύμφωνα με το LiveNews, το κύκλωμα που ήθελε να βγάλει από τη μέση τον δημοσιογράφο φαίνεται ότι «πιεζόταν» χρονικά. Ήθελε δηλαδή, να γίνει η δολοφονία όσο γρηγορότερα γίνεται! Και αυτό, το μαρτυρά ο τρόπος που λειτούργησαν τα μέλη του και το γεγονός ότι ρίσκαραν να εκτεθούν και να συλληφθούν, προκειμένου να δράσουν όσο πιο γρήγορα μπορούσαν.

Τον περίμεναν μία ολόκληρη ώρα στο σημείο που τελικά τον δολοφόνησαν!

Σύμφωνα με τις αποκαλύψεις της εκπομπής, οι εκτελεστές την ημέρα της δολοφονίας είχαν «στηθεί» στο σημείο για μία ολόκληρη ώρα, περιμένοντας τον Γιώργο Καραϊβάζ να περάσει!

Την προηγούμενη μέρα, είχαν ξαναπάει αλλά το σχέδιο χάλασε, γιατί το θύμα επέστρεψε στο σπίτι του μισή ώρα νωρίτερα.

Έτσι, την επόμενη μέρα κιόλας, όχι μόνο ξαναπήγαν για να τον σκοτώσουν, αλλά… στήθηκαν στο δρόμο για μία ολόκληρη ώρα (πήγαν νωρίτερα αυτή τη φορά), για να είναι σίγουροι ότι θα πετύχουν το στόχο τους!

Πάντως, το γεγονός ότι τόσο η μηχανή με τους εκτελεστές όσο και το περίφημο βαν, ήταν στην περιοχή της δολοφονίας για δύο ημέρες σερί, φαίνεται ότι ήταν αυτό που «έκαψε» τελικά τους δράστες.

«Ήταν δεδομένο ότι η δολοφονία έγινε από επαγγελματίες και κάποιος την είχε παραγγείλει γιατί αυτά που έγραφε ο Γιώργος ενοχλούσαν πολύ. Γνωρίζοντας τον Γιώργο ήξερα ότι δεν είχε πειράξει κανέναν και δεν είχε αναμειχθεί σε περίεργα πράγματα. Η δολοφονία ήταν σε σχέση με το αντικείμενο της δουλειάς του» είπε στον Νίκο Ευαγγελάτο η χήρα του Γιώργου Καραϊβάζ.

«Μπλεγμένος» και ο υπεύθυνος καταστήματος κινητών από όπου αγόρασαν τηλέφωνα οι δράστες

Σύμφωνα με το MEGA, μία εβδομάδα πριν από τη δολοφονία, ένα άτομο πήγε σε κατάστημα με κινητά τηλέφωνα στην Πανόρμου και αγόρασε δύο κινητά χωρίς κάμερες, gps και πρόσβαση στο διαδίκτυο.

Τα κινητά αυτά δεν δηλώθηκαν πουθενά και δεν βρέθηκε κανένα παραστατικό αγοράς. Σα να τα δώρισε δηλαδή ο υπεύθυνος του μαγαζιού…

Τώρα, όπως αποκαλύπτεται, ο άνθρωπος αυτός, ο υπεύθυνος δηλαδή, δεν είναι ένα άτομο αδιάφορο για την αστυνομία.

Το όνομά του έχει συμπεριληφθεί και σε άλλη δικογραφία για παρόμοιες συμπεριφορές και όταν ρωτήθηκε στο παρελθόν για τη σχέση του, με άτομο που απασχολούσε την Αστυνομία, είχε πει ότι επικοινώνησε μαζί του για να τον… ξεματιάσει!

«Μπλεγμένοι» και στη δολοφονία του πυγμάχου στο Γαλάτσι

Όμως και τα δύο αδέρφια που φέρονται να είναι οι εκτελεστές του Γιώργου Καραϊβάζ, έχουν απασχολήσει και στο παρελθόν την Αστυνομία και μάλιστα, ο ένας από τους δύο, κατηγορήθηκε για τη δολοφονία πυγμάχου στο Γαλάτσι.

Και οι δύο είχαν συλληφθεί για ληστεία αλλά τελικά είχαν αθωωθεί.

Συνολικά σε 4 δολοφονίες φέρεται να εμπλέκεται η συγκεκριμένη ομάδα – Είχε ειδοποιηθεί η Αστυνομία αλλά…

Σύμφωνα με τα όσα αποκάλυψε στο MEGA ο Βασίλης Λαμπρόπουλος, η Αστυνομία εξετάζει τη συμμετοχή μελών της συγκεκριμένης εγκληματικής ομάδας, για συνολικά 4 περιπτώσεις δολοφονίας:

-Του Γιώργου Καραϊβάζ

-Του πυγμάχου στο Γαλάτσι

-Μιας δολοφονίας στα Βριλήσσια και

-Μιας ανθρωποκτονίας σε πρατήριο υγρών καυσίμων στο Γέρακα.

Μάλιστα, φαίνεται πως κάποιος είχε τηλεφωνήσει στην Αστυνομία και είχε προειδοποιήσει με ονόματα!

Συγκεκριμένα, τον Αύγουστο του 2021 λίγο μετά τη δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ, κάποιος πήρε τηλέφωνο στην Αστυνομία και είπε ότι υπάρχει ομάδα δολοφόνων, κατονόμασε τους 4 από τους 5 που είναι στη δικογραφία Καραιβαζ και είπε ότι προκειται να σκοτώσουν στον πυγμάχο στο Γαλάτσι.

Η δολοφονία, όντως έγινε λίγους μήνες αργότερα και συγκεκριμένα τον Δεκέμβριο του 2021! Όπως φαίνεται, στην καταγγελία δεν είχε δοθεί η απαιτούμενη προσοχή από την Αστυνομία, για να αποτραπεί η δολοφονία. Ούτε την πρώτη, ούτε τη δεύτερη (!) φορά που ξαναπήρε ο καταγγέλλων!

Ο πυγμάχος έπεσε νεκρός και η καταγγελία, που είχε παραπέσει για περισσότερο από έναν χρόνο, φαίνεται ότι αναδείχθηκε τελικά, τους τελευταίους μήνες. Τα όσα περιείχε, συσχετίστηκαν με την υπόθεση Καραϊβάζ και ισχυροποίησαν τη δικογραφία.

 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις