Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Γιώργος Κυπαρίσσης: Η μητέρα του επιχειρηματία αποκαλύπτει για τα λύτρα στην απαγωγή του παιδιού της

Γιώργος Κυπαρίσσης: Η μητέρα του επιχειρηματία αποκαλύπτει για τα λύτρα στην απαγωγή του παιδιού της

Ο Γιώργος Κυπαρίσσης έμεινε αιχμάλωτος για 70 μέρες στα χέρια των απαγωγέων. Η μητέρα του, μιλάει για την απαγωγή, τις σκληρές διαπραγματεύσεις και την αγωνία που έζησε μέχρι να σφίξει στην αγκαλιά το παιδί της…

Η απαγωγή σημειώθηκε στα τέλη του περασμένου Δεκέμβρη και ο Γιώργος Κυπαρίσσης έζησε στιγμές εφιαλτικές. Οι δράστες του είχαν κλειστά τα μάτια για να μην βλέπει, τον είχαν την περισσότερη ώρα στο πάτωμα και τον απειλούσαν κάθε φορά που οι στενοί συγγενείς του, δεν ήταν σε θέση να ικανοποιήσουν τις οικονομικές τους απαιτήσεις.

Οι διαπραγματεύσεις με τους απαγωγείς για τα λύτρα βρίσκονταν σε εξέλιξη από την πρώτη στιγμή. Αρχικά ζητούσαν 2.000.000 ευρώ και από τα τέλη Ιανουαρίου επειδή η οικογένεια αδυνατούσε να συγκεντρώσει το ποσό, έπεσαν στο 1.500.000. Αργότερα στα μέσα Φεβρουαρίου, κατέβηκαν στο 1.000.000 ευρώ και τελικά η συμφωνία όπως λένε τόσο η μητέρα όσο και ο πατέρας του επιχειρηματία έκλεισε πριν από λίγες μέρες, για ένα ποσό κοντά στα 800.000 ευρώ.

«Φοβήθηκα, μίλησα με τους κακοποιούς ήταν αδίστακτοι. Είχα βάλει την κόρη μου να μιλάει, δεν άντεχα εγώ. Εγώ, η κόρη μου και ο γαμπρός μου παραδώσαμε τα χρήματα. Μας πήγαν σε πολλά σημεία. Παραδώσαμε τα χρήματα και ύστερα από δύο μέρες τον απελευθέρωσαν. Φοβόμασταν μήπως ήταν νεκρός. Ευτυχώς πήγαν όλα καλά, ευχαριστούμε τον Θεό που μας βοήθησε, όλα καλά, δεν έπαθε τίποτα στα χέρια τους, τον βλέπω καλά. Ήμασταν όλοι μαζί όταν γύρισε σπίτι. Οι απαγωγείς ήταν 7 μίλησα με 2. Οι απαγωγείς ήταν διαβασμένοι, δεν ήταν αγράμματοι και μιλούσαν τέλεια τα ελληνικά», είπε χαρακτηριστικά η κυρία Όλγα, μητέρα του Γιώργου Κυπαρίσση.

Ακόμα πάντως δεν έχει αποσαφηνιστεί ο τρόπος που οι δράστες πήραν τα χρήματα. Σύμφωνα με πληροφορίες τα τρία αδέρφια του επιχειρηματία έχουν αναφέρει τα πάντα στις καταθέσεις που έδωσαν στην αστυνομία, μετά το αίσιο τέλος στο θρίλερ της απαγωγής.

Ο Γιώργος Κυπαρίσσης απελευθερώθηκε από τους απαγωγείς του μετά από ένα θρίλερ 70 ημερών, δίνονται τέλος στην αγωνία της οκογένειάς του. Οι κακοποιοί άφησαν τον 40χρονο επιχειρηματία στην περιοχή του Τατοΐου λίγο πριν τις 08.00 το πρωί, δύο μέρες άφοτου η οικογένεια του Κυπαρίσση είχε καταβάλει 800.000 ευρώ σε λύτρα. Δείτε τις δηλώσεις της μητέρας του.

Ο νεαρός επιχειρηματίας, φανερά καταβεβλημένος αλλά και ανακουφισμένος μετά από όσα πέρασε στα χέρια των απαγωγέων, έφτασε το απόγευμα στο πατρικό του σπίτι στο Ίλιον για να συναντήσει ξανά την οικογένειά του.

 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις