Ελλάδα

Γιώργος Μαζωνάκης: Εξιτήριο από το Δρομοκαΐτειο – Οι πρώτες εικόνες του τραγουδιστή μπροστά στις κάμερες

Χαμογελαστός ο Γιώργος Μαζωνάκης βγήκε από το Δρομοκαΐτειο με το εξιτήριο στα χέρια

Ο Γιώργος Μαζωνάκης πήρε το πολυπόθητο εξιτήριο από το Δρομοκαΐτειο και επέστρεψε σπίτι του. Ο δημοφιλής τραγουδιστής εμφανίστηκε μπροστά στις κάμερες χαμογελαστός με γυαλιά ηλίου. Μπήκε στο αυτοκίνητο που τον περίμενε και έφυγε από την ψυχιατρική κλινική που νοσηλεύτηκε από την Πέμπτη (14-08-2025). Πλέον ετοιμάζει τις επόμενες κινήσεις του, με τον δικηγόρο που τον εκπροσωπεί, να έχει ξεκαθαρίσει πως θα κινηθεί νομικά για τα όσα έγιναν.

Ο Γιώργος Μαζωνάκης εξετάστηκε νωρίτερα το πρωί από δύο ψυχιάτρους, οι οποίοι και άναψαν το πράσινο φως για το εξιτήριο του καλλιτέχνη. Ο ίδιος όλες αυτές τις μέρες ήταν διακριτικότατος, όπως ανέφερε ο Μιχάλης Γιαννάκος σε δηλώσεις του.

Ευδιάθετος, αλλά εμφανώς καταβεβλημένος από τα όσα έζησε από την περασμένη Πέμπτη, ο Γιώργος Μαζωνάκης δεν αρνήθηκε να μιλήσει στις κάμερες και τους δημοσιογράφους που περίμεναν. Δεν ξέχασε να ευχαριστήσει άπαντες για την υποστήριξη που έλαβε.

«Σας ευχαριστώ πολύ όλους, να είστε καλά… Όλα είναι μια χαρά. Σας ευχαριστώ πολύ για την αντιμετώπισή σας. Όλα είναι πολύ καλά, δεν έχω να πω τίποτα άλλο. Σας ευχαριστώ», είπε χαμογελαστός ο Γιώργος Μαζωνάκης, μπροστά στις κάμερες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η εισαγωγή του στην ψυχιατρική κλινική έπειτα από εισαγγελική εντολή που ζήτησαν ο πατέρας και η αδελφή του χωρίς την συγκατάθεση του τραγουδιστή. Ο Γιώργος Μαζωνάκης τονίζει από την πρώτη στιγμή ότι δεν πάσχει από κανένα ψυχιατρικό νόσημα.

Ο Γιώργος Μαζωνάκης μετά το εξιτήριο από το Δρομοκαϊτειο
Ο Γιώργος Μαζωνάκης μετά το εξιτήριο από το Δρομοκαϊτειο / ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI

mazonakis eu mazonakis eu mazonakis eu

Ο δικηγόρος του, μιλώντας μέσω τηλεφωνικής επικοινωνίας με την εκπομπή «Καλοκαίρι Παρέα» στον ΑΝΤ1, είπε χαρακτηριστικά για τις επόμενες κινήσεις του Γιώργου Μαζωνάκη: «Είναι συγκεκριμένα τα δεδομένα που πρέπει να υπάρχουν για να γίνει εκούσια νοσηλεία. Πρέπει ο ασθενής να μην έχει την δυνατότητα να κρίνει την κατάστασή του και να αποτελεί κίνδυνο για τον εαυτό του και για τους γύρω του για να γίνει χωρίς την συγκατάθεσή του.

Τα συγκεκριμένα άτομα δεν έχουν καμία επαφή με τον Γιώργο Μαζωνάκη τα τελευταία δύο χρόνια. Δεν χρήσει ψυχιατρικής και ψυχολογικής νοσηλείας.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
«Υποψιαζόμασταν την 46χρονη από την πρώτη στιγμή» λέει η κόρη της 75χρονης που δολοφονήθηκε στη Σαλαμίνα
Δεν μπορούσαμε να καταλάβουμε πώς γίνεται να υπάρχει μία τόσο στυγερή δολοφονία για χρήματα μόνο, δεν υπάρχει λογική γιατί αυτό το κορίτσι για κάποια χρόνια ήταν μέλος της οικογένειάς μας» λέει η νύφη της 46χρονης που δολοφόνησε την πεθερά της
Η γυναίκα που ομολόγησε η δολοφονία της 75χρονης
Βίντεο ντοκουμέντο με κλοπή οχήματος στη Δάφνη - Μέσα σε 20 δευτερόλεπτα «εξαφάνισαν» το αυτοκίνητο
«Βγήκα από το σπίτι μου και είδα ότι το αμάξι δεν ήταν εκεί που το είχα παρκάρει και ζήτησα από ένα γείτονα αν μπορεί να δει στη κάμερα του τι έγινε» λέει ο ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου
Κλοπή 6