Παρασκευή, 29 Μαρ.
23oC Αθήνα

Γιώργος Μπαλταδώρος: Η σπαρακτική αντίδραση της συζύγου του πιλότου μόλις έμαθε για τον χαμό του

Γιώργος Μπαλταδώρος: Η σπαρακτική αντίδραση της συζύγου του πιλότου μόλις έμαθε για τον χαμό του

Σαν “βόμβα” έπεσε η είδηση στην οικογένεια του Γιώργο Μπαλταδώρου πως ο έμπειρος Έλληνας πιλότος, δεν ζει πια. Το πένθος είναι βαρύ τόσο στην γειτονιά του στην Πετρούπολη όσο και στο χωριό του, στο Μορφοβούνι Καρδίτσας.

Σύμφωνα με τα όσα μετέφερε η συνάδελφος Ελένη Κοττέ στην εκπομπή Live News με τον Νίκο Ευαγγελάτο στο κανάλι “Ε”, μόλις η σύζυγος του αδικοχαμένου πιλότου έμαθε το θλιβερό γεγονός κλονίστηκε τόσο, που τα κλάματα της ακούστηκαν σε όλη την γειτονιά, κάτι που προφανώς ήταν φυσικό και επόμενο.

Η γειτονιά, στην οποία ο Γιώργος ζούσε τα τελευταία 12 χρόνια, τον περιγράφει ως έναν καλό και ήσυχο άνθρωπο. Ο πιλότος είχε και δύο μικρά παιδιά.

“Βαρύ” το κλίμα και στο Μορφοβούνι

Βαθιά είναι η θλίψη και η οδύνη και στο Μορφοβούνι Καρδίτσας, τόπο καταγωγής του Γιώργου Μπαλταδώρου.

Απαρηγόρητοι οι γονείς και ο αδελφός του 34χρονου κυβερνήτη δεν μπορούν να πιστέψουν ότι το παιδί τους δεν βρίσκεται στη ζωή, το άσχημο παιχνίδι της μοίρας που χτύπησε την οικογένεια και τον Γιώργο τους.

Φίλοι και συγγενείς μιλούν για ένα έμπειρο κυβερνήτη, έναν φιλότιμο και γελαστό νέο, που διακρινόταν για την αγάπη του για τα αεροπλάνα και την Πολεμική Αεροπορία.

Πολλοί είναι αυτοί που μαζεύτηκαν στο σπίτι τους για να τους εκφράσουν τα συλλυπητήριά τους και να τους στηρίξουν αυτές τις δύσκολες ώρες.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις