Ελλάδα

Γιώργος Μπαλταδώρος: Βουβός θρήνος στο σπίτι του στην Πετρούπολη

Κανείς δεν μπορεί ακόμα να πιστέψει ότι ο Γιώργος Μπαλταδώρος δεν θα γυρίσει στο διαμέρισμα της Πετρούπολης. Στο σπίτι όπου ζούσε με τη γυναίκα του και τα δυο τους παιδιά.

Στη γειτονιά του ο πόνος δεν μπορεί να κρυφτεί. Όσοι τον γνώριζαν, μιλούν για έναν από τους πιο έμπειρους πιλότους της Πολεμικής Αεροπορίας. Ο Γιώργος Μπαλταδώρος, στις 12:15 της 12ης Απριλίου πέρασε στο πάνθεον των ηρώων της Πολεμικής Αεροπορίας.

Από το μεσημέρι της Πέμπτης, όταν έγινε γνωστός ο θάνατός του, στο σπίτι του στην Πετρούπολη συρρέει συνεχώς κόσμος. Συνάδελφοί του, συγγενείς, φίλοι. Άνθρωποι που τον γνώριζαν, τον αγαπούσαν και θέλουν με κάθε τρόπο να στηρίξουν εκείνους που αφήνει πίσω: τη γυναίκα του, τον γιο του και την κόρη του.

Στη γειτονιά του, οι κάτοικοι της περιοχής λένε μόνο λίγα πράγματα. Ούτε κι εκείνοι θέλουν να μιλήσουν χωρίς την άδεια της οικογένειάς του. Το μόνο που λένε είναι πόσο καλό παιδί ήταν ο Γιώργος Μπαλταδώρος και πόσο άδικα έφυγε από τη ζωή, μόλις στα 34α του χρόνια.

baltadoros petroupoli

Ο αρχηγός ΓΕΑ

Νωρίς το πρωί της Παρασκευής, στο σπίτι του άτυχου σμηναγού βρέθηκε ο αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας, αντιπτέραρχος Χρήστος Χριστοδούλου. Ήθελε να συλλυπηθεί προσωπικά τη χήρα του Γιώργου Μπαλταδώρου.

Ο αρχηγός του ΓΕΑ δεν έμεινε πολλή ώρα στο σπίτι του άτυχου σμηναγού. Όταν βγήκε, δεν θέλησε να κάνει δηλώσεις, σεβόμενος το πένθος της οικογένειας. «Δεν είναι σωστό. Θα κάνουν δηλώσεις άλλοι», αρκέστηκε να πει μόνο ο αρχηγός ΓΕΑ.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΕΙΡΗΝΗ ΜΙΛΗ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Αστυνομικοί σε κύκλωμα που πουλούσε ναρκωτικά: Διακινούσαν ουσίες που είχαν κατασχεθεί – Πάνω από 5 εκατ. ευρώ τα παράνομα κέρδη
Μεγάλη επιχείρηση «σκούπα» του Εσωτερικών Υποθέσεων σε Αττική και Μύκονο - Αστυνομικός σε διαθεσιμότητα ο «εγκέφαλος» της εγκληματικής οργάνωσης - Ο ρόλος των μελών
Σήμα αστυνομικού 7
Βίντεο από την στιγμή που ο οδηγός μιλά μέσα από τα συντρίμμια του αυτοκινήτου του μετά την σύγκρουση με τον συρμό του Προαστιακού στην Πάτρα
Ο 64χρονος άνδρας που έχει τραυματιστεί στο κεφάλι φαίνεται να έχει ήδη δεχθεί τις πρώτες ιατρικές φροντίδες και μιλά με τους άνδρες της Πυροσβεστικής
Τροχαίο στην Πάτρα
2
Καύσωνας διαρκείας με 43άρια από τη Δευτέρα - Ζέστη και το βράδυ, μελτέμια και υγρασία θα «παραλύσουν» τη χώρα
Εκρηκτικό «κοκτέιλ» με ανεβασμένες θερμοκρασίες και θυελλώδεις ανέμους στο Αιγαίο - Το επόμενο Σαββατοκύριακο θα ξεκινήσει να πέφτει η θερμοκρασία - Η πρόγνωση καιρού μέχρι την Τρίτη
Άνδρας
2