Πέμπτη, 28 Μαρ.
19oC Αθήνα

Γιώργος Μπόμπολας: Ανακοίνωση – αποχαιρετισμός από τον Όμιλο ΕΛΛΑΚΤΩΡ στον ιδρυτή του

Γιώργος Μπόμπολας: Ανακοίνωση – αποχαιρετισμός από τον Όμιλο ΕΛΛΑΚΤΩΡ στον ιδρυτή του
ΑΠΕ - ΜΠΕ

Με βαθιά συγκίνηση, η οικογένεια του Ομίλου ΕΛΛΑΚΤΩΡ αποχαιρετά τον ιδρυτή της, Γιώργο Μπόμπολα. Ο κορυφαίος επιχειρηματίας «έφυγε» πλήρης ημερών σε ηλικία 95 ετών.

Ο Γιώργος Μπόμπολας υπήρξε οραματιστής μίας σύγχρονης Ελλάδας και πρωτοπόρος των μεγάλων έργων υποδομής της χώρας, υπογραμμίζει στην ανακοίνωσή της η οικογένεια του Ομίλου ΕΛΛΑΚΤΩΡ.

Αριστούχος της Ιωνιδείου και απόφοιτος του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου, ο Γιώργος Μπόμπολας θα δραστηριοποιηθεί στις κατασκευές με όχημα την ΑΚΤΩΡ τη δεκαετία του ’60 ενώ θα ιδρύσει το 1999 την ΕΛΛΑΚΤΩΡ.

Ο Γιώργος Μπόμπολας υπήρξε σπουδαίος δημιουργός και πρωτοπόρος του κλάδου των υποδομών. Άνοιξε νέους δρόμους στον τομέα της κατασκευής με έργα πνοής που αναβάθμισαν την ποιότητα ζωής των Ελλήνων και άλλαξαν τους οδικούς χάρτες της χώρας μας.

Για περισσότερα από 50 χρόνια ενέπνευσε ανθρώπους, ανέπτυξε τον κλάδο και παρέδωσε μία ανεκτίμητη κληρονομιά υποδομών που εκσυγχρόνισαν τη διασύνδεση της χώρας και συνέβαλλαν στην ευρύτερη περιφερειακή ανάπτυξή της.

Η Διοίκηση και οι εργαζόμενοι του Ομίλου ΕΛΛΑΚΤΩΡ, εκφράζουν τη θλίψη τους για την απώλεια του Γιώργου Μπόμπολα και εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένειά του.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις