Ελλάδα

Γιώργος Τράγκας: Η γυναίκα του δεν νοσηλεύεται στο «Σωτηρία», παραμένει σε καραντίνα στο σπίτι

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ο Γιώργος Τράγκας δίνει τη μάχη του με τον κορονοϊό από τη ΜΕΘ του νοσοκομείου Σωτηρία και υποστηρίζεται με οξυγόνο χωρίς να έχει διασωληνωθεί όπως έλεγαν οι αρχικές πληροφορίες.

Η γυναίκα του, Μαρία Καρρά, που νοσεί και αυτή από κορονοϊό δεν νοσηλεύεται και αυτή στο νοσοκομείο Σωτηρία όπως είχε ειπωθεί αρχικά αλλά βρίσκεται σπίτι της σε καραντίνα, καθώς υποβλήθηκε σε εξετάσεις και δεν χρίζει νοσηλείας.

Αυτό αναφέρει στο twitter o Πάρις Κουρτζίδης, εκπρόσωπος Τύπου του Κ.ΕΛ.ΑΝ, του κόμματος που έχει ιδρύσει ο Γιώργος Τράγκας.

Παράλληλα ο κ. Κουρτζίδης ενημερώνει πως στη σύζυγο του γνωστού δημοσιογράφου δόθηκαν οδηγίες και αν εμφανίσει συγκεκριμένα συμπτώματα, τότε να εισαχθεί στο νοσοκομείο.

Ο Γιώργος Τράγκας είχε κάνει γνωστό πριν μερικές ημέρες πως αυτός και η σύζυγός του νοσούν με κορονοϊό, με τη υγεία του να παρουσιάζει επιδεινωση με αποτέλεσμα να εισαχθεί στη ΜΕΘ του Σωτηρία.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Marfin: Οι φωτογραφίες στον υπολογιστή αντιεξουσιαστή που οδήγησαν στις 3 συλλήψεις – Η σύνδεση με την απαγωγή του Γιώργου Μυλωνά
Aνοίγει ο δρόμος για την εξιχνίαση και άλλων υποθέσεων - Κάποιοι από τους κατηγορούμενους φέρεται να σχετίζονται με ενέργειες που έγιναν μετά την εξάρθρωση της 17Ν
Μια από τις σοκαριστικές φωτογραφίες στη Marfin
10
Ένωση Ελεγκτών Εναέριας Κυκλοφορίας: Η αύξηση στις πτήσεις, με μειωμένο προσωπικό και απαρχαιωμένο εξοπλισμό «μπλοκάρουν» τα αεροδρόμια
Η Ελλάδα, ωστόσο, έχει έτσι κι αλλιώς αυξημένη ζήτηση στον εναέριο χώρο της, καθώς πέρα από τις διεθνείς συγκυρίες αποτελεί έναν από τους κορυφαίους τουριστικούς προορισμούς παγκοσμίως
Επιβάτες