Δευτέρα, 29 Απρ.
18oC Αθήνα

Γιώργος Ζαγκλιβέρης: Συγκλονίζει η αρραβωνιαστικιά του ποδοσφαιριστή που πέθανε από λέμφωμα Burkitt, σπάνια μορφή καρκίνου

Γιώργος Ζαγκλιβέρης: Συγκλονίζει η αρραβωνιαστικιά του ποδοσφαιριστή που πέθανε από λέμφωμα Burkitt, σπάνια μορφή καρκίνου
Facebook

Συντετριμμένη η σύντροφος του Γιώργου Ζαγκλιβέρη. Του 30χρονου ποδοσφαιριστή που έφυγε από τη ζωή, μετά από “μάχη” με σπάνια μορφή καρκίνου. Μίλησε για τον μαχητή της και τόνισε πως θα τον αγαπάει για πάντα.

Ο 30χρονος Γιώργος Ζαγκλιβέρης ήταν ένας μαχητής της ζωής. Πάλευε με μια σπάνια μορφή καρκίνου, το λέμφωμα Burkitt, αλλά πριν από λίγες ώρες έφυγε από τη ζωή, σκορπίζοντας τη θλίψη σε συγγενείς και φίλους.

Η κηδεία του 30χρονου ποδοσφαιριστή πραγματοποιήθηκε την Τρίτη (16/01) στην εκκλησία του Τιμίου Σταυρού, στην ιδιαίτερη πατρίδα του, την Παλαιοκώμη Σερρών και σε κλίμα βαθιάς οδύνης.

«Ήταν ο άνδρας της ζωής μου και θα είναι ο άνδρας της ζωής μου. Έδωσε δύναμη μέχρι την τελευταία του στιγμή. Τον αγαπάω και θα τον αγαπάω ακόμα μέχρι να πεθάνω», είπε η αρραβωνιαστικιά του, μιλώντας στην εκπομπή “Αλήθειες με τη Ζήνα”, ξεσπώντας σε λυγμούς.

Ο αδελφός του μίλησε, επίσης, στην εκπομπή και ανέφερε πως η μάχη του Γιώργου με την ασθένεια ξεκίνησε αρχές Ιουλίου, με τον άτυχο 30χρονο να μαθαίνει για την ασθένειά του, κάνοντας εξετάσεις αίματος μετά από ατύχημα με τη μηχανή του…

“Ήταν ένα υπόδειγμα δύναμης. Ήταν ένας πραγματικός μαχητής. Ο αδελφός μου ήταν πολύ κοινωνικός, το μεγαλύτερο όνειρό του ήταν να έχει παντού ανθρώπους που θα τον αγαπάνε. Και το κατάφερε”, ανέφερε.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις