Τρίτη, 19 Μαρ.
13oC Αθήνα

Γιορτή της Μητέρας: Χιλιάδες τριαντάφυλλα προσφέρθηκαν στις Πειραιώτισσες

Γιορτή της Μητέρας: Χιλιάδες τριαντάφυλλα προσφέρθηκαν στις Πειραιώτισσες

Ο Δήμος Πειραιά τίμησε τη Γιορτή της Μητέρας, προσέφερε χιλιάδες τριαντάφυλλα στις Πειραιώτισσες μητέρες στις γειτονιές της πόλης, καθώς και στα δύο μεγάλα νοσοκομεία του Πειραιά.

Στόχος του Δήμου Πειραιά ήταν να δείξει την ευγνωμοσύνη του στο πιο αγαπημένο πρόσωπο της ζωής του ανθρώπου, αναγνωρίζοντας την προσφορά του τόσο στην οικογένεια, όσο και στην κοινωνία.

Από νωρίς το πρωί και έως αργά το μεσημέρι της Κυριακής (09.05.2021), προσφέρθηκαν στις μητέρες τριαντάφυλλα στον Σταυρό της Πειραϊκής, στο Πασαλιμάνι, στην πλατεία Καραϊσκάκη στο Νέο Φάληρο, στον Πολιτιστικό Πολυχώρο «Κ. Κωσταράκος» στα Καμίνια και στην πλατεία Θεμιστοκλή.

Μια αγκαλιά λουλούδια στα δύο νοσοκομεία του Πειραιά

Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε τις γιατρούς, το νοσηλευτικό και διοικητικό προσωπικό, αλλά και τις ασθενείς στο Τζάνειο και στο Μεταξά. Ο Δήμος Πειραιά σε συνεργασία με τα δύο μεγάλα νοσοκομεία, προσέφερε δύο τεράστια μπουκέτα με εκατοντάδες τριαντάφυλλα, έχοντας τη σκέψη του στις μητέρες που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή για την αντιμετώπιση της πανδημίας, αλλά και σε όσες νοσηλεύονται. Τα τριαντάφυλλα ήταν σε κλειστή ατομική συσκευασία για λόγους προστασίας της υγείας.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις