Ελλάδα

“Γιορτινές” επιθεωρήσεις του Α/ΓΕΣ στην Αεροπορία Στρατού! [pics]

Συνεχίζει ακάθεκτος το βαρύ πρόγραμμα του με σημαντικές επισκέψεις και επιθεωρήσεις ο Αντιστράτηγος Γεώργιος Καμπάς. Μετά την επίσκεψή του σε κρίσιμες Μονάδες σε νησιά του Αιγαίου, ο Α/ΓΕΣ αποφάσισε να "τα πει" με το προσωπικό και τα στελέχη της Αεροπορίας Στρατού.
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google
Ο Αρχηγός Γενικού Επιτελείου Στρατού, βρέθηκε στην βάση της 1ης Ταξιαρχίας Αεροπορίας Στρατού ενώ επισκέφτηκε και το πολύ σημαντικό Προκεχωρημένο Εργοστάσιο Βάσης, διαπιστώνοντας την κατάσταση στην οποία βρίσκονται.
Δείτε φωτογραφίες και διαβάστε αναλυτικά στο OnAlert.gr
Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Ένοπλες Δυνάμεις: Παραχωρήθηκε τμήμα από το πρώην στρατόπεδο «Μαντουβάλου» στο Γύθειο στον δήμο Ανατολικής Μάνης
Η έκταση από το πρώην Στρατόπεδο «Μαντουβάλου» προορίζεται για τη στέγαση σχολικών μονάδων πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης, καθώς και για την ανάπτυξη αθλητικών και λοιπών κοινωφελών υποδομών
Παραχώρηση τμήματος του πρώην στρατοπέδου στο Γύθειο
Εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν 415.000 λαθραία τσιγάρα μέσα σε 11 αποσκευές επιβατών στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος»
Τα καπνικά προϊόντα ήταν κρυμμένα στις αποσκευές 11 επιβατών, που είχαν φτάσει στην Αθήνα με πτήσεις από την Αιθιοπία και την Αίγυπτο, οι οποίοι συνελήφθησαν
Τσιγάρα
52χρονος επιτέθηκε με μαχαίρι σε υπάλληλο και πελάτη βενζινάδικου στη Ραφήνα - «Τον ξέρει ο κόσμος στην περιοχή γιατί είναι ενοχλητικός»
«Ο υπάλληλός μου δέχθηκε μία μαχαιριά στην πλάτη και μία στο κεφάλι, ενώ ένας πελάτης τραυματίστηκε στο χέρι. Ο πελάτης, πήρε το αυτοκίνητό του και τον χτύπησε λίγο πιο κάτω στο πόδι»
Ραφήνα: 52χρονος επιτέθηκε με μαχαίρι σε υπάλληλο και πελάτη βενζινάδικου – «Τον ξέρει ο κόσμος στην περιοχή γιατί είναι ενοχλητικός» 5