Τετάρτη, 1 Μαΐ
18oC Αθήνα

Γηροκομείο Αθηνών: Φοιτητές ζαχαροπλαστικής έφτιαξαν γιορτινά γλυκά με τους φιλοξενούμενους

Γηροκομείο Αθηνών: Φοιτητές ζαχαροπλαστικής έφτιαξαν γιορτινά γλυκά με τους φιλοξενούμενους
ΑΠΕ ΜΠΕ

Την ατμόσφαιρα των γιορτών έφεραν στο Γηροκομείο Αθηνών φοιτητές και φοιτήτριες ζαχαροπλαστικής. Με πρωτοβουλία της Παρέμβασης Νέων έφτιαξαν γιορτινά γλυκά και τραγούδησαν παραδοσιακά κάλαντα από όλη την Ελλάδα.

Η δράση αυτή των φοιτητών ζαχαροπλαστικής, η οποία πραγματοποιείται για δεύτερη χρονιά, στο Γηροκομείο Αθηνών λίγα 24ωρα πριν αλλάξει ο χρόνος, στόχο έχει να προσφέρει ευχάριστες στιγμές σε όσους έχουν ανάγκη αλλά και να αναδείξει τη χαρά του εθελοντισμού στη νέα γενιά. Έτσι μικροί και μεγάλοι μαζί έφτιαξαν ζύμες, έπλασαν μελομακάρονα και διηγήθηκαν γιορτινές ιστορίες από το παρελθόν.

«Στόχος μας είναι να βρισκόμαστε δίπλα σε όσους έχουν ανάγκη καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου και όχι μόνο σε περιόδους γιορτών» δήλωσε ο συντονιστής της Παρέμβασης Νέων, Ορέστης Καρύπης σημειώνοντας πως «τα τελευταία χρόνια έχει αναδειχθεί ένα μεγάλο ρεύμα εθελοντισμού που δείχνει σε όλους μας πώς μπορούμε να φτιάξουμε έναν καλύτερο κόσμο δίνοντας λίγο μόνο από τον χρόνο μας σε όσους το χρειάζονται».

Η Παρέμβαση Νέων είναι μια πρωτοβουλία που λειτουργεί αποκλειστικά από εθελοντές σε όλο το φάσμα των δράσεων που οργανώνει.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις