Γκάγκα για κορονοϊό: Μάσκα και σε όλους τους εξωτερικούς χώρους

Για την εξάπλωση του κορονοϊού στη χώρα μας και τα αυξημένα κρούσματα στην Αθήνα μίλησε η Μίνα Γκάγκα, πρόεδρος ΚΕΣΥ & διευθύντρια πνευμονολογικής κλινικής στο Σωτηρία, στο Νίκο Ευαγγελάτο και την εκπομπη “Live News” στο MEGA. 

Όπως είπε χαρακτηριστικά: “Πρέπει να προσέχουμε όλοι για να αποφύγουμε την καραντίνα” και τόνισε ότι θα πρέπει να είμαστε όλοι πολύ προσεκτικοί και να τηρούμε τα μέτρα, προκειμένου να αποφύγουμε μια ενδεχόμενη καραντίνα. “Πρέπει να προσέξουμε πάρα πολύ όλοι, σαν να είμαστε φορείς. Το να μπούμε σε καραντίνα δεν το αντέχει κανείς μας”.

Επιπλέον, σημείωσε ότι όποιος έχει συμπτώματα θα πρέπει να μένει σπίτι του, ενώ όταν κυκλοφορούμε έξω θα πρέπει να φοράμε μάσκα και να τηρούμε τις αποστάσεις.

Τα κρούσματα στο “Σωτηρία”

Σχολιάζοντας τα κρούσματα στο νοσοκομείο “Σωτηρία”, η κα Γκάγκα σχολίασε: “Αμφιβάλλω ότι κάποιος γιατρός δικός μας είχε συμπτώματα και ερχόταν στο νοσοκομείο. Προσέχουμε πάρα πολύ”.

Ακούστε όσα είπε η κα Μίνα Γκάγκα στο Νίκο Ευαγγελάτο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Προσοχή! Μεγάλη απάτη μέσω social media – Χρησιμοποιούν τα ονόματα των Γεωργιάδη, Αυτιά, Τσιτσιπά κι άλλων

Προσοχή! Μεγάλη απάτη μέσω social media – Χρησιμοποιούν τα ονόματα των Γεωργιάδη, Αυτιά, Τσιτσιπά κι άλλων

Mία παγκόσμια απάτη με την υπόσχεση παροχής επενδυτικών υπηρεσιών έχει έρθει στην Ελλάδα το τελευταίο διάστημα και μάλιστα εμπλέκουν και ονόματα της πολιτικής, της δημοσιογραφίας, του αθλητισμού και της showbiz φυσικά εν αγνοία τους.
Νέος συναγερμός σε Αττικόν και Ιπποκράτειο Θεσσαλονίκης: 19 κρούσματα σε εργαζόμενους

Νέος συναγερμός σε Αττικόν και Ιπποκράτειο Θεσσαλονίκης: 19 κρούσματα σε εργαζόμενους

Μέσα σε λίγες μέρες βρέθηκαν θετικοί στον κορονοϊό 20 εργαζόμενοι σε νοσοκομεία. Σύμφωνα με την ΠΟΕΔΗΝ, 12 κρούσματα εντοπίστηκαν στο νοσοκομείο Αττικόν, τρία στο Ιπποκράτειο της Θεσσαλονίκης κι ένα στο νοσοκομείο Καβάλας.