Τρίτη, 30 Απρ.
18oC Αθήνα

Γκάζι: Ο καβγάς που οδήγησε στους πυροβολισμούς μετά το μπάτσελορ των Κρητικών

Γκάζι: Ο καβγάς που οδήγησε στους πυροβολισμούς μετά το μπάτσελορ των Κρητικών
Φωτογραφία Eurokinissi

Ένας καβγάς ήταν η αφορμή που έπεσαν οι πυροβολισμοί νωρίς το πρωί του Σαββάτου (16.12.2023) στο Γκάζι, έξω από γνωστό κλαμπ στην οδό Ιάκχου, με αποτέλεσμα 3 άνδρες από την Κρήτη να καταλήξουν τραυματίες στο νοσοκομείο, εκ των οποίων ο ένας σοβαρά με τραύματα στο κεφάλι.

Μια παρέα με 6-7 Κρητικούς βγήκαν το βράδυ της Παρασκευής στο Γκάζι για το μπάτσελορ πάρτι ενός φίλου τους, ο οποίος παντρεύεται στις 29 Δεκεμβρίου. Πέρασαν από διάφορα κλαμπ της περιοχής και κατέληξαν σε ένα από τα πιο γνωστά μαγαζιά γύρω στις 03:00.

Γύρω στις 06:00, έφυγαν από το κλαμπ και πήγαν να φάνε σε μια πιτσαρία που βρίσκεται στην οδό Ιάκχου, κοντά σε άλλο γνωστό κλαμπ της περιοχής. Λίγο μετά και ενώ κάποιοι έτρωγαν, ένας από τους υπόλοιπους που ήταν παραδίπλα, φώναξε την ώρα που περνούσε ένα ανθρακί τζιπ.

Το τζιπ σταμάτησε λίγο πιο κάτω και δυο άτομα, πιθανόν ένας αλλοδαπός και ένας Έλληνας, κατέβηκαν και τους πλησίασαν. Ένας εκ των δύο έριξε ένα χαστούκι, σε έναν από την παρέα την Κρητικών και οι υπόλοιποι αντέδρασαν, με αποτέλεσμα ο δεύτερος να βγάλει όπλο και να ρίξει προς το μέρος τους.

 

Από τους πυροβολισμούς κατέληξαν στο νοσοκομείο «Γεννηματάς» και νοσηλεύονται ένας 28χρονος σοβαρά τραυματίας στο κεφάλι και δύο αδέρφια ηλικιών 28 και 33 ετών.

«Κάποιοι πυροβολισμοί έπεσαν γύρω στις 07:10 – 07:15, εμείς δουλεύαμε εδώ, δεν είδαμε τι έγινε ακριβώς. Αν δεν κάνω λάθος, ακούσαμε 3 -4 πυροβολισμούς», δήλωσε ένας εργαζόμενος σε μαγαζί κοντά στο γνωστό κλαμπ που συνέβη το περιστατικό.

Την προανάκριση για την υπόθεση έχει αναλάβει το Τμήμα Εκβιαστών.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις