Σάββατο, 27 Απρ.
24oC Αθήνα

Γκάζι: Σφίγγει ο κλοιός για τον πιστολέρο – Προσπάθησε να βγάλει πλαστά έγγραφα για να φύγει στο εξωτερικό

Γκάζι: Σφίγγει ο κλοιός για τον πιστολέρο – Προσπάθησε να βγάλει πλαστά έγγραφα για να φύγει στο εξωτερικό
φωτογραφία eurokinissi

Στα χνάρια του πιστολέρο στο Γκάζι βρίσκεται η Αστυνομία καθώς σφίγγει ο κλοιός για τον 37χρονο Αλβανό κακοποιό που πυροβόλησε τρεις νεαρούς για ασήμαντη αφορμή στις 16 Δεκεμβρίου του 2023.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Star, οι αστυνομικοί του Τμήματος Εκβιαστών εντόπισαν την επαφή που έκανε ο 37χρονος πιστολέρο του Γκάζι προκειμένου να βρει πλαστά έγγραφα και να διαφύγει στο εξωτερικό.

Ο άνθρωπος αυτός σύμφωνα με τα αλβανικά μέσα, ήταν περίπου δέκα χρόνια στη φυλακή καθώς είχε πυροβολήσει έπειτα απο ένοπλη ληστεία αστυνομικούς στη χώρα του.

Οι γιατροί κάνουν προσπάθειες να ξυπνήσουν τον 34χρονο

Αναφορικά με την εξέλιξη της υγείας του 34χρονου από την Κρήτη που συνεχίζει να νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου «Γεώργιος Γεννηματάς», οι γιατροί καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια.

Σύμφωνα με πληροφορίες, επιχειρούν κατά διαστήματα να ξυπνήσουν το παλικάρι που δέχθηκε μια σφαίρα στο κεφάλι, κάποιες φορές ανταποκρίνεται ενώ άλλες φορές όχι. Όπως έλεγαν χαρακτηριστικά οι γιατροί, κάθε λεπτό που περνά είναι ιδιαίτερα κρίσιμο για τη ζωή του.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις