Δευτέρα, 29 Απρ.
23oC Αθήνα

Γλυφάδα: Επέστρεψε στο σημείο του μακελειού η Δέσποινα Καρνέση που σώθηκε

Γλυφάδα: Επέστρεψε στο σημείο του μακελειού η Δέσποινα Καρνέση που σώθηκε

Ένα μακελειό και μια τραγωδία που δεν τη χωράει ο ανθρώπινος νους. Τρεις νεκροί στους χώρους της ναυτιλιακής εταιρίας στη Γλυφάδα από το όπλο ενός ανθρώπου τον οποίο είχαν δίπλα τους για σχεδόν τέσσερις δεκαετίες.

Η εκτέλεση της εφοπλίστριας Μαρίας Καρνέση, του γαμπρού της Αντώνη Βλασσάκη και του καπετάνιου Ηλία Κουκουλάρη από τον 70χρονο Αιγύπτιο που σκόρπισε τον θάνατο και τον τρόμο με το μακελειό στην εταιρία European Product Carriers Ltd, στη Γλυφάδα, έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο.

Ο υπήκοος Αιγύπτου που εισήλθε από τον υπόγειο χώρο του πάρκινγκ στα γραφεία της εταιρίας, κατάφερε να ανέβει στους παραπάνω ορόφους και να στερήσει τη ζωή τριών ανθρώπων. O Μπουράι Αντελ Αριστείδης ή Άρης όπως τον αποκαλούσαν όλοι όσοι τον γνώριζαν δούλευε για 36 χρόνια στο πλευρό της οικογένειας Καρνέση. Μάλιστα είχε βαφτιστεί χριστιανός για αυτό και πήρε το όνομα Αριστείδης. Μάλιστα βαφτίστηκε από μέλος της οικογένειας Καρνέση και συγκεκριμένα από την μητέρα της Μαρίας που δολοφονήθηκε και των αδερφών της Δέσποινα και Σπύρο.

Τραγική φιγούρα η Δέσποινα Καρνέση η οποία έχασε αδερφή και άνδρα από τα πυρά του 76χρονου Αιγύπτιου. Αν και οι πληροφορίες λένε ότι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, καθώς ήταν σε σοκ στην συνέχεια επέστρεψε έξω από τα γραφεία της εταιρείας της.

Η γυναίκα αυτή σώθηκε από τύχη καθώς δεν ήταν στο γραφείο της τη στιγμή του μακελειού. Μάλιστα, ο δράστης συνέχισε να την ψάχνει με σκοπό να την σκοτώσει και εκείνη!

Συντετριμμένη, προσπαθεί τώρα να συνειδητοποιήσει τι έχει συμβεί. Δίπλα της συγγενείς και υπάλληλοι της εταιρείας οι οποίοι προσπαθούν να της δώσουν κουράγιο.

 

 

 

 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις