Δευτέρα, 29 Απρ.
19oC Αθήνα

Γλυφάδα: Κλειστή η Λεωφόρος Ποσειδώνος, εκκενώθηκαν οι πολυκατοικίες – Εικόνες από το σημείο

Γλυφάδα: Κλειστή η Λεωφόρος Ποσειδώνος, εκκενώθηκαν οι πολυκατοικίες – Εικόνες από το σημείο

Κάτοικοι από 4 πολυκατοικίες στην Γλυφάδα εκκένωσαν τα σπίτια τους, ενώ κλειστή θα είναι για 2 ώρες η Λεωφόρος Ποσειδώνος, εξαιτίας της εξουδετέρωσης της βόμβας του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου.

Υπενθυμίζεται πως χτες στο χώρο του παλιού αεροδρομίου στο Ελληνικό, όπου γίνονται εργασίες, βρέθηκε κατά την διάρκεια εκσκαφών μια βόμβα 226 κιλών του Β Παγκόσμιου Πολέμου, και γι αυτό το λόγο σήμερα έκλεισε η Λεωφόρος Ποσειδώνος. Η επιχείρηση εξουδετέρωσης είναι σε εξέλιξη.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της ΕΛΑΣ: «λόγω πραγματοποίησης ελεγχόμενης έκρηξης για την εξουδετέρωση πυρομαχικών παλαιού τύπου θα πραγματοποιηθούν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, σε οδικά τμήματα, περιοχής Δήμων Γλυφάδας και Ελληνικού – Αργυρούπολης».

Κάτοικοι των πολυκατοικιών ανέφεραν πως δεν είχαν ειδοποίηση για εκκένωση, και πως οι ίδιοι ρώτησαν την αστυνομία για το τι θα γίνει. Επίσης μια κάτοικος είπε πως δεν υπήρχε καμία πρόβλεψη για ανθρώπους με πρόβλημα, και πως πλήρωσε ασθενοφόρο για να παραλάβει τον σύζυγό της ο οποίος ζει μόνο με μηχανική υποστήριξη.

Τα έκτακτα μέτρα:

Σταδιακή και πλήρη διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων, την Πέμπτη κατά τις ώρες 9:30΄έως 11:30΄, στα τμήματα:

-Λ. Ποσειδώνος στο τμήμα της από το ύψος της Πλ. Βεργωτή έως τη συμβολή της με την Λ. Αλίμου και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.
-Ευρυάλης καθ΄ όλο το μήκος της.

Για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους και την αποφυγή πρόσθετων κυκλοφοριακών προβλημάτων, παρακαλούνται οι οδηγοί να επιλέξουν ως εναλλακτικές διαδρομές την κίνησή τους μέσω της Λ. Βουλιαγμένης και/ή λοιπών δημοτικών οδών των Δήμων Γλυφάδας και Ελληνικού – Αργυρούπολης και να ακολουθούν τα σήματα και τις υποδείξεις των ρυθμιστών τροχονόμων.

Δείτε εικόνες από το σημείο

 

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: Σωτήρης Καραμίντζας, φωτογραφίες: newsit.gr/Ευρωκίνηση

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις