Ελλάδα

Γλυφάδα: Νεκρός άνδρας σε υποσταθμό του ΔΕΔΔΗΕ

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Νεκρός άνδρας ανασύρθηκε από υποσταθμό του ΔΕΔΔΗΕ στη Γλυφάδα. Νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο άτυχος άνδρας πέθανε από ηλεκτροπληξία.

Μάλιστα, όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, ο άνδρας επιχείρησε να κλέψει αντικείμενα από τον υποσταθμό του ΔΕΔΔΗΕ στη Γλυφάδα, όταν κεραυνοβολήθηκε από 20.000 βολτ!

Γύρω στις 13:45 της Μεγάλης Παρασκευής (22.04.2022), χτύπησε ο συναγερμός του υποσταθμού, στη συμβολή της Λεωφόρου Ποσειδώνος με την πλατεία Κρήτης.

Στο σημείο μετέβη κλιμάκιο του ΔΕΔΔΗΕ, το οποίο εντόπισε τον νεκρό άνδρα και ειδοποίησε την πυροσβεστική και την αστυνομία. Πυροσβέστες ανέσυραν τη σορό του άνδρα, που ήταν απανθρακωμένος!

Οι πυροσβέστες αντίκρισαν, επίσης, παραβιασμένη την πόρτα του υποσταθμού από όπου έλειπαν μετασχηματιστές…

Στην επιχείρηση ανάσυρσης του νεκρού πήραν μέρος έξι πυροσβέστες με δύο οχήματα.

Δείτε σχετική ενημέρωση της πυροσβεστικής:

 

Η σορός του άτυχου άνδρα που πέθανε από ηλεκτροπληξία παραλήφθηκε από πλήρωμα ασθενοφόρου του ΕΚΑΒ. Προανάκριση για το τραγικό περιστατικό διενεργεί η ασφάλεια Γλυφάδας.

Ρεπορτάζ: Άννα Τριανταφυλλιά Τσούτσα 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Φωτιά στην Βοιωτία: Δεκάδες νεκρά ζώα και σοβαρές καταστροφές σε κτηνοτροφική μονάδα και αγροτικές εκτάσεις
Η πυρκαγιά έκαψε περίπου 4 χιλιόμετρα έκτασης, ενώ 60 μοσχάρια και πρόβατα σε κτηνοτροφική μονάδα έχασαν τη ζωή τους στις φλόγες και άλλα έχουν διασκορπιστεί τρομαγμένα στη γύρω περιοχή
Φωτιά στη Βοιωτία
Διπλή δολοφονία στο Αίγιο: Τα ευρήματα στο μπάνιο του μοιραίου σπιτιού και οι κρίσιμες καταθέσεις – «Ο 65χρονος αγαπούσε τον γιο του»
Νέα στοιχεία εντόπισαν οι αρχές μέσα στο σπίτι του φονικού, την ώρα που ο Ιταλός κατηγορούμενος επιμένει ότι δεν σκότωσε την σύντροφό του και τον γιο της
Δολοφονία στο Αίγιο