Ελλάδα

Γλυφάδα: Νεκρός άνδρας σε υποσταθμό του ΔΕΔΔΗΕ

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Νεκρός άνδρας ανασύρθηκε από υποσταθμό του ΔΕΔΔΗΕ στη Γλυφάδα. Νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο άτυχος άνδρας πέθανε από ηλεκτροπληξία.

Μάλιστα, όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, ο άνδρας επιχείρησε να κλέψει αντικείμενα από τον υποσταθμό του ΔΕΔΔΗΕ στη Γλυφάδα, όταν κεραυνοβολήθηκε από 20.000 βολτ!

Γύρω στις 13:45 της Μεγάλης Παρασκευής (22.04.2022), χτύπησε ο συναγερμός του υποσταθμού, στη συμβολή της Λεωφόρου Ποσειδώνος με την πλατεία Κρήτης.

Στο σημείο μετέβη κλιμάκιο του ΔΕΔΔΗΕ, το οποίο εντόπισε τον νεκρό άνδρα και ειδοποίησε την πυροσβεστική και την αστυνομία. Πυροσβέστες ανέσυραν τη σορό του άνδρα, που ήταν απανθρακωμένος!

Οι πυροσβέστες αντίκρισαν, επίσης, παραβιασμένη την πόρτα του υποσταθμού από όπου έλειπαν μετασχηματιστές…

Στην επιχείρηση ανάσυρσης του νεκρού πήραν μέρος έξι πυροσβέστες με δύο οχήματα.

Δείτε σχετική ενημέρωση της πυροσβεστικής:

 

Η σορός του άτυχου άνδρα που πέθανε από ηλεκτροπληξία παραλήφθηκε από πλήρωμα ασθενοφόρου του ΕΚΑΒ. Προανάκριση για το τραγικό περιστατικό διενεργεί η ασφάλεια Γλυφάδας.

Ρεπορτάζ: Άννα Τριανταφυλλιά Τσούτσα 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Θεσσαλονίκη: Με τα «Ανήκω σε μένα» και «Ώρες μικρές» η μπάντα του Πολεμικού Ναυτικού τίμησε τον Γιώργο Μαζωνάκη
Στην ίδια εκδήλωση, ανήμερα της 26ης Οκτωβρίου, μέλη της διμοιρίας επιδείξεων της στρατιωτικής σχολής αξιωματικών σωμάτων πραγματοποίησαν εντυπωσιακές ασκήσεις με τα όπλα τους
Θεσσαλονίκη: Με τα «Ανήκω σε μένα» και «Ώρες μικρές» η μπάντα του Πολεμικού Ναυτικού τίμησε τον Γιώργο Μαζωνάκη
«Το Χωριάτικο»: Τα παρασκήνιο της σύλληψης του Γιαννακόπουλου – «Στην δικογραφία που σχηματίσαμε, δεν υπάρχουν αδικήματα για εμπορία ανθρώπων»
«Το δύσκολο στην υπόθεση ήταν να καταφέρουν να αποδείξουν οι αστυνομικοί ότι πίσω από τις εταιρίες και τους αχυρανθρώπους, βρίσκεται ένα συγκεκριμένο πρόσωπο» λέει στο Mega η εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛΑΣ
Το Χωριάτικο
26