Δευτέρα, 29 Απρ.
21oC Αθήνα

Γλυφάδα: «Πήγε να αφοπλίσει τον δράστη» λέει η κόρη του καπετάνιου που σκοτώθηκε

Γλυφάδα: «Πήγε να αφοπλίσει τον δράστη» λέει η κόρη του καπετάνιου που σκοτώθηκε

Σε τραγική κατάσταση βρίσκεται η κόρη του καπετάνιου που προσπάθησε να αφοπλίσει τον δράστη του μακελειού στη ναυτιλιακή εταιρεία στη Γλυφάδα και βρήκε τον θάνατο.

Ο ένοπλος εισέβαλε στα γραφεία της ναυτιλιακής εταιρείας, που βρίσκονται στη συμβολή των οδών Αρτεμισίου και Φλέμινγκ στη Γλυφάδα, το πρωί της Δευτέρας (12/02/2024), με σκοπό να σκοτώσει και τα κατάφερε. Με ένα όπλο σκόρπισε τον τρόμο και τον θάνατο, αφαιρώντας τρεις ζωές πριν ο ίδιος βάλει τέλος στη ζωή του, στο μακελειό που έχει συγκλονίσει τη χώρα.

Η κόρη του καπετάνιου που έχασε τη ζωή του στο μακελειό μίλησε στο Live News και τόνισε χαρακτηριστικά πως «ήταν στον πρώτο όροφο, δεν ξέρω τι έχει γίνει. Βγήκα χθες από το νοσοκομείο και τώρα έγινε αυτό. Όλο αυτό. Ξέρω ότι μόνο ένας αυτοκτόνησε, ένας Αιγύπτιος.

Είναι τρεις νεκροί, εκ των οποίων ο ένας είναι ο πατέρας μου. Κατευθύνομαι προς το σπίτι. (σ.σ ο πατέρας μου) Πήγε να αφοπλίσει για να μην σκοτωθεί κανείς και τους σκότωσε όλους. Είναι η αστυνομία μέσα, δεν μπορούσα να μπω. Είμαστε σε κατάσταση που πάμε σπίτι, έχουμε να αντιμετωπίσουμε τη μητέρα μου. Πραγματικά είμαστε όλοι σε πολύ άσχημη κατάσταση».

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις