Πέμπτη, 25 Απρ.
20oC Αθήνα

Γλυκά Νερά: Αυτό είναι το σπίτι που φέρεται να επισκέφθηκε η Κάρολαϊν στη Σούδα

Γλυκά Νερά: Αυτό είναι το σπίτι που φέρεται να επισκέφθηκε η Κάρολαϊν στη Σούδα

Πολλά παραμένουν τα ερωτηματικά για την δολοφονία της Κάρολαϊν από τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο στη μεζονέτα τους στη Γλυκά Νερά.

Ένα από τους μεγάλους γρίφους της υπόθεσης που συντάραξε την ελληνική κοινωνία είναι ένα ταξίδι που έγινε στην αρχές Απριλίου στην Κρήτη και συγκεκριμένα στη Σούδα.

Click4more: Γλυκά Νερά: Ποιος έστειλε τα μηνύματα από το κινητό της Κάρολαϊν; «Σκιές» πίσω από την απόφαση

Ειδικότερα, σύμφωνα με πληροφορίες του Mega την δεύτερη εβδομάδα του Απριλίου, η άτυχη Καρολάιν, φέρεται να επισκέφθηκε -με ελικόπτερο και ένα πρόσωπο του αντίθετου φύλου- τη Σούδα, προκειμένου να δει ένα σπίτι για να το νοικιάσει.

Πρόκειται για ένα οροφοδιαμέρισμα στον οικισμό Μεγάλα Χωράφια, ο οποίος απέχει μόλις 3 χιλιόμετρα από την Σούδα. Το σπίτι είναι 114 τετραγωνικά και περιέχει 3 υπνοδωμάτια, ένα μπάνιο, ενώ έχει μεγάλα περιμετρικά μπαλκόνια με θέα στον κόλπο της Σούδας από τη μία πλευρά και τα Λευκά Όρη από την άλλη.

Click4more: Γλυκά Νερά: Πούρα, χλιδή και ερωτήματα για τη ζωή του συζυγοκτόνου (video)

Αυτή τη στιγμή το σπίτι είναι νοικιασμένο μέχρι τέλος Ιουνίου. Η τιμή για την ενοικίασή του ανά μήνα είναι 580 ευρώ.

Στο αεροδρόμιο των Χανίων, 10-12 Απριλίου, δεν προσγειώθηκε ελικόπτερο της συγκεκριμένης εταιρείας. Εντούτοις, το ελικόπτερο μπορεί να προσγειώθηκε σε άλλο ελικοδρόμιο ή σημείο των Χανιών. Σημειώνεται ότι η τιμή αγοράς του συγκεκριμένου σπιτιού ανέρχεται στα 155.000 ευρώ.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις