Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Γλυκά Νερά: Διαψεύδει την παράλληλη σχέση με παντρεμένη ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος

Γλυκά Νερά

Συγκλονίζουν οι αποκαλύψεις αναφορικά με την υπόθεση της δολοφονίας στα Γλυκά Νερά και τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο που έγιναν στην εκπομπή  «Φως στο τούνελ» με την Αγγελική Νικολούλη.

Μια πρώην σύντροφος του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου αποκάλυψε πως είχε σχέση μαζί του το 2015 η οποία έληξε το 2016 με τον πιλότο να επιχειρεί να τη συναντήσει και να επικοινωνήσει μαζί της πολλές φορές, ακόμη και δυο εβδομάδες προτού δολοφονήσει την Κάρολαϊν.

Μάλιστα η γυναίκα κάνει λόγο για εμμονή και ισχυρίστηκε πως ο γυναικοκτόνος τη φόβιζε και προσπαθούσε να τη χωρίσει από το σύζυγό της. Επίσης, αποκάλυψε πως η Κάρολαϊν γνώριζε την επικοινωνία του συζύγου της μαζί της.

Για το θέμα μίλησε στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι!» ο Αλέξανδρος Παπαϊωαννίδης, δικηγόρος του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου.

«Δεν ήταν σε παράλληλη σχέση ο εντολέας μου με κάποια άλλη γυναίκα, δεν υπάρχει κάτι τέτοιο στη δικογραφία. Δεν ξέρουμε ποιο άτομο είναι που έκανε αυτή τη μαρτυρία. Είναι ψευδές ότι τη διεκδικούσε ενώ είχαν χωρίσει και ήταν με την Κάρολαϊν. Η συγκεκριμένη μάρτυρας θα μπορούσε ανά πάσα στιγμή να πάει στην ανακριτική αρχή, αλλά δεν πήγε», σημείωσε ο κ. Παπαϊωαννίδης.

«Επικοινώνησα με τον εντολέα μου πριν βγω στην εκπομπή της και με διαβεβαίωσε για όσα σας λέω. Διαψεύδει οποιαδήποτε επικοινωνία κατά τη διάρκεια του γάμου του και ότι υπήρχε θέμα εμμονής με άλλη γυναίκα. Δεν αμφισβητώ τα όσα λέει η κυρία, ας πάει να καταθέσει. Δεν μπορούμε να αξιολογούμε ανώνυμες καταθέσεις. Η δικογραφία ήταν 4-5 μήνες ανοιχτή για την οποιαδήποτε κατάθεση. Αφού έκλεισε, εμφανίστηκαν αυτές οι μαρτυρίες», πρόσθεσε ο ίδιος.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις