Ελλάδα

Γλυκά Νερά: Εισαγγελέας αποφασίζει για την επιμέλεια της μικρής Λυδίας

Οι εισαγγελικές αρχές εξετάζουν το ζήτημα της επιμέλειας της ενός έτους Λυδίας μετά την ομολογία του 32χρονου πιλότου ότι σκότωσε την 20χρόνη Καρολάϊν στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η δικογραφία έχει διαβιβαστεί στην Εισαγγελία Ανηλίκων Αθηνών η οποία βάση του άρθρου 1532 του Αστικού Κώδικα μπορεί να αναθέσει την επιμέλεια προσωρινά είτε στους συγγενείς της Καρολάϊν στην Αλόννησο, είτε στην οικογένεια του κατηγορούμενου πιλότου.

Αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε εξέλιξη η σχετική έρευνα ώστε οι αρμόδιες κοινωνικές υπηρεσίες να διακριβώσουν τις συνθήκες διαβίωσης και καταλήξουν με αιτιολογημένο πόρισμα ποιο από τα δύο περιβάλλοντα είναι καταλληλότερο για το μωρό, το οποίο για την ώρα διαμένει στο πατρικό του 32χρονου πιλότου.

Click4More Γλυκά Νερά: Αυτή είναι η στιγμή που αποφασίζει να πνίξει την Κάρολαϊν – Όλο το παρανοϊκό σχέδιο στη μεζονέτα της φρίκης

Σύμφωνα με τα οριζόμενα στο άρθρο 1532 του Αστικού Κώδικα σε εξαιρετικά επείγουσες περιπτώσεις ο εισαγγελέας διατάσσει κάθε πρόσφορο μέτρο προς διασφάλιση του συμφέροντος και προστασίας του τέκνου «μέχρι την έκδοση της απόφασης του δικαστηρίου, στο οποίο πρέπει να απευθύνεται εντός 90 ημερών, με δυνατότητα παράτασης της προθεσμίας αυτής κατά 90 επιπλέον ημέρες».

Η απόφαση της Εισαγγελίας Ανηλίκων Αθηνών αναμένεται να ληφθεί άμεσα.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Τα αποκαλυπτικά μηνύματα του 63χρονου πριν πυροβολήσει τον κουμπάρο του στη Θεσσαλονίκη - «Ήθελε να με βγάλει από την μέση»
«Τον απείλησα ότι θα τον σπάσω στο ξύλο. Ήθελα να τον φοβερίσω να σταματήσει να ασχολείται με την γυναίκα μου», λέει ο φερόμενος ως δράστης που αναζητείται από τις αρχές
Περιπολικό της αστυνομίας σε επεισόδιο με πυροβολισμούς στην Ευκαρπία Θεσσαλονίκης 1
Βίντεο ντοκουμέντο πριν από την επίθεση των κουκουλοφόρων στη Νομική Σχολή Αθηνών – Η ύποπτη μοτοσικλέτα και οι κινήσεις των δραστών
«Με χτύπησαν με τον πυροσβεστήρα στο πρόσωπο», λέει ο φοιτητής που τραυματίστηκε - Οι αστυνομικοί δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο οι κουκουλοφόροι να ήταν και αυτοί φοιτητές της νομικής
Μοτοσικλέτα στον δρόμο 4