Ελλάδα

Γλυκά Νερά: Εξελίξεις με τη ψυχολόγο της Κάρολαϊν – Καλείται να προσκομίσει το πτυχίο της

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ο Σύλλογος Ελλήνων Ψυχολόγων ζητεί από την Ελένη Μυλωνοπούλου, που εμφανίζεται ως η ψυχολόγος της Κάρολάιν της 20χρονης μητέρας που βρήκε τραγικό θάνατο από τα χέρια των αδίστακτων ληστών στα Γλυκά Νερά, να προσκομίσει το πτυχίο της αλλά και την άσκηση επαγγέλματος της.

Τα μέλη του Συλλόγου Ελλήνων Ψυχολόγων φαίνεται να αμφιβάλλουν για την επαγγελματική ιδιότητα της κ. Μυλωνούλου, η οποία μίλησε στα ΜΜΕ για τις συνεδρίες που είχε με την αδικοχαμένη νεαρή μητέρα. Έτσι της ζητούν εντός δύο ημερών να αποδείξει ότι είναι κάτοχος πτυχίου ΑΕΙ Ψυχολογίας.

Η επιστολή του Συλλόγου στη Ελένη Μυλωνοπούλου

“Επειδή η αντιποίηση του επαγγέλματος του ψυχολόγου από πρόσωπα που δεν έχουν την ιδιότητα του Ψυχολόγου πλήττει βάναυσα το κύρος του επαγγέλματος μας, λαμβάνοντας υπ ‘όψιν τις έντονες αντιδράσεις συναδέλφων Ψυχολόγων για την πρόσφατη παρουσία σας στην Αστυνομία και στα ΜΜΕ με την επαγγελματική ιδιότητα της Ψυχολόγου και το βιογραφικό σας στην ιστοσελίδα www.medylife.gr παρακαλούμε εντός δύο ημερών να προσκομίσετε στο σύλλογο Ελλήνων Ψυχολόγων, εάν έχετε, πτυχίο ΑΕΙ ψυχολογίας και άδεια άσκησης επαγγέλματος ψυχολόγου του Ελληνικού Κράτους.

Το επάγγελμα του ψυχολόγου είναι νομοθετικά ρυθμισμένο στην Ελλάδα σύμφωνα με τους νόμους 991/79 και 2446/98 και ο οπωσδήποτε κάνει χρήση του τίτλου δίχως να έχει τα απαραίτητα προσόντα δ9ιώκεται για αντιποίηση επαγγέλματος.

Η αντιποίηση του επαγγέλματος του Ψυχολόγου αποτελεί ποινικό αδίκημα και τιμωρείται από το νόμο”.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Με 45 μαχαιριές κατέσφαξε ο 41χρονος την 39χρονη σύζυγό του στην Καλαμάτα - Συνέχισε να την χτυπά ενώ ήταν πεσμένη στο πάτωμα
Σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση, δύο από τις μαχαιριές στο στήθος και μία στην πλάτη που δέχτηκε η 39χρονη ήταν οι θανατηφόρες, ενώ είχε πολλά αμυντικά τραύματα στα χέρια, γεγονός που σημαίνει ότι προσπάθησε να αμυνθεί
Γυναικοκτονία στην Καλαμάτα
Θεσσαλονίκη: Προφυλακίστηκε ο 38χρονος Πακιστανός που δολοφόνησε συμπατριώτη του για ερωτική αντιζηλία
Ο δικηγόρος του 38χρονου είπε στο newsit πως «δεν υπάρχει κανένα κίνητρο, υπάρχει έλλειψη κινήτρου και έλλειψη οποιουδήποτε στοιχείου, ο ίδιος το αρνείται κατηγορηματικά την πράξη»
Προφυλακίστηκε ο 38χρονος δράστης που δολοφόνησε συμπατριώτη του για ερωτική αντιζηλία
ΟΠΕΚΕΠΕ: Στο αρχείο η έρευνα για τον Χαράλαμπο Αθανασίου και τον Τάσο Χατζηβασιλείου
Ο εισαγγελικός λειτουργός αφού μελέτησε το αποδεικτικό υλικό έκρινε ότι δεν προκύπτουν επαρκείς ενδείξεις ενοχής για  το αδίκημα της ηθικής αυτουργίας σε παράβαση καθήκοντος για τους δύο «γαλάζιους» βουλευτές
Τάσος Χατζηβασιλείου και Χαράλαμπος Αθανασίου 7