Ελλάδα

Γλυκά Νερά: «Έξι ημέρες πριν σκοτώσει την Κάρολαϊν έγραψε το οικόπεδο στο όνομα του»

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Σε νέες αποκαλύψεις για τον συζυγοκτόνο Μπάμπη Αναγνωστόπουλο προχώρησε ο δικηγόρος της οικογένειας της Κάρολαϊν, Θανάσης Χαρμάνης, μιλώντας στον ΣΚΑΪ και δίνοντας νέα στοιχεία για το στυγερό έγκλημα στα Γλυκά Νερά που συγκλόνισε το πανελλήνιο.  

Σύμφωνα με τον κ. Χαρμάνη, έξι ημέρες πριν σκοτώσει την 20χρονη σύζυγο του, ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος αγόρασε στο όνομα του οικόπεδο, με τα 20.000 ευρώ που του είχε δώσει η πεθερά του. 

«Εκτός των 2.200 ευρώ για το φέρετρο προσθέστε και 2.000 ευρώ για τη μεταφορά της σωρού στην Αλόννησο! Το όλον 4.200 ευρώ. Φυσικά δε γίνεται λόγος για το τραπεζικό έμβασμα των 30.000 ευρώ ούτε τις 20.000 ευρώ που παρέλαβε σε μετρητά μαζί με τόνο Αλοννήσου και μέλι θυμαρίσιο. Αυτά ήταν το πανωπροίκι που λέει ο λαός. Όπως και τα 1.000 ευρώ που ενθυλάκωνε μηνιαίως από την πεθερούλα του, που επί 35 ημέρες», είχε δηλώσει χαρακτηριστικά ο δικηγόρος της οικογένειας της αδικοχαμένης Κάρολαϊν. 

Η ρήξη στη σχέση του ζευγαριού  

Στο μεταξύ, η συνήγορος της Ελένης Μυλωνοπούλου, της συμβούλου ψυχικής υγείας του ζευγαριού, Σταματία Μάρκου, αποκάλυψε ότι η Κάρολαϊν είχε πει στον καθ’ ομολογία δράστη ότι θα χωρίσουν πριν ξεκινήσουν τις συνεδρίες. «Η Κάρολαϊν είχε αποφασίσει να χωρίσει και πήγε σε αυτήν για να την συμβουλευτεί πώς θα διαχειριστεί την οριστική διάσπαση της έγγαμης σχέσης της. Η 20χρονη δε δεχόταν να έχει οποιοσδήποτε σχέσεις με τους γονείς του καθ’ ομολογία δράστη, γεγονός που δείχνει την οριστική ρήξη στις σχέσεις του ζευγαριού και δεν του είχε κρύψει τη βούλησή της να φύγει από το σπίτι», σημείωσε. 

Μάλιστα, πρόσθεσε ότι η 20χρονη δε δεχόταν να γίνει η βάφτιση της κόρης τους, Λυδίας, στην Αθήνα και είχε αποφασίσει να τη βαφτίσει στις Φιλιππίνες. 

Η κα Μάρκου κατέληξε ότι η εντολέας της από την πρώτη στιγμή είχε καταθέσει αυτά τα στοιχεία στις αρχές βάζοντας στο κάδρο των υπόπτων τον πιλότο. 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Απάτες από ΜΚΟ: Νέοι εξοργιστικοί διάλογοι για σουίτες ξενοδοχείων και αγορές 100.000 ευρώ – Το ξέπλυμα των δωρεών
Την Πέμπτη ενώπιων ανακριτή ο Κωνσταντίνος Φιρινίδης – Θα υποστηρίξει την αθωότητά του βασίζοντας τον ισχυρισμό πως δεν βρέθηκαν τα χρήματα για τα οποία κατηγορείται
Κωνσταντίνος Φιρινίδης
Καιρός σήμερα: Ισχυρές βροχοπτώσεις και καταιγίδες με θερμοκρασία που δεν ξεπερνά τους 21 βαθμούς
Στην Αττική αναμένονται νεφώσεις ενώ βροχοπτώσεις θα εκδηλωθούν προς το τέλος του εικοσιτετραώρου - Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 15 έως 19 βαθμούς Κελσίου
Βροχή στην Αθήνα
Απάτη με ΜΚΟ «Παιδική Χαρά»: «Θα λες ότι δεν έχεις ξαναβοηθηθεί – Μην έχεις όνειρα για 40 και 50 χιλιάρικα» έλεγε ο Φιρινίδης σε γονείς άρρωστων παιδιών
Νέες συνομιλίες του Κωνσταντίνου Φιρινίδη προκαλούν σοβαρά ερωτήματα για τις εκκλήσεις δωρεών σε άρρωστα παιδιά
Ο πρόεδρος της ΜΚΟ, Παιδική Χαρά Κωνσταντίνος Φιρινίδης 25
«Το Χωριάτικο»: Φωτογραφικά ντοκουμέντα από τη δράση του κυκλώματος – Οι συναντήσεις στη Ρόδο και το σχέδιο διαφυγής στο Ντουμπάι
Εκατοντάδες φωτογραφίες από την παρακολούθηση των μελών της οργάνωσης, η οποία διήρκεσε συνολικά 118 ημέρες, περιλαμβάνονται στην ογκώδη δικογραφία που ξεπερνά τις 4.000 σελίδες
Φοροδιαφυγή στο «Χωριάτικο»