Ελλάδα

Γλυκά Νερά: «Η δολοφονία που κορόιδεψε τον κόσμο» – Πρεμιέρα για το ντοκιμαντέρ του βρετανικού Channel 5

«Παρακολουθώντας μια φαινομενικά ειδυλλιακή ζωή και έναν τραγικό φόνο μιας γυναίκας που ζει στην Ελλάδα». Αυτή είναι είναι η περιγραφή στην ιστοσελίδα του βρετανικού καναλιού Channel 5, το οποίο προέβαλε σε ένα αφιέρωμα 90 λεπτών την σοκαριστική υπόθεση της δολοφονίας στα Γλυκά Νερά.

Το τραγικό τέλος της 20χρονης Κάρολαϊν Κράουτς από τα χέρια του συζύγου της, Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, ο οποίος για 37 ημέρες… έπαιζε θέατρο, παριστάνοντας τον θλιμμένο σύζυγο, πριν τελικά συλληφθεί και ομολογήσει πως δολοφόνησε την άτυχη γυναίκα, αλλά και τον σκύλο τους, προσπαθώντας να «στήσει» το τέλειο έγκλημα.

Το ντοκιμαντέρ επικεντρώνεται στην εξιχνίαση της γυναικοκτονίας που σόκαρε το πανελλήνιο, με το ενδιαφέρον να κεντρίζει και διεθνή μεγαθήρια του Τύπου.

Η έρευνα εστιάζει στο αντικείμενο – «κλειδί» των αστυνομικών ερευνών, ήτοι το ημερολόγιο της 20χρονης Κάρολαϊν που έφερε στο φως πολλά στοιχεία για τη σχέση της με τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο και για όσα προηγήθηκαν της δολοφονίας της το μοιραίο εκείνο βράδυ.

Αναβιώνει ο εφιάλτης

Το ντοκιμαντέρ ξεκινάει με τα ηχητικά ντοκουμέντα που είχε παρουσιάσει αποκλειστικά το Live News, με τον Νίκο Ευαγγελάτο στο Mega, τον Οκτώβριο του 2021, από τις κλήσεις του συζυγοκτόνου στην Άμεση Δράση.

Τότε που ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος «έβγαζε» άναρθρους ήχους και μουγκρητά, καθώς… υποτίθεται πως εκείνη την ώρα ήταν δεμένος και φιμωμένος.

Αρχικά είπε τη λέξη «βοήθεια» με την αστυνομικό που ήταν ναι στην άλλη άκρη της γραμμής να προσπαθεί να καταλάβει τι της λέει. Μετά… κόπων και βασάνων, ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος είπε τελικά ότι βρίσκεται στα Γλυκά Νερά, δίνοντας την διεύθυνση ενώ καθ’ όλη την διάρκεια του τηλεφωνήματος επιχειρούσε να πείσει πως είναι σε κατάσταση σοκ και ζητούσε ασθενοφόρο.

Click4more: Γλυκά Νερά: Αντίστροφη μέτρηση για τη δίκη – Τι σκέφτονται οι γονείς της Καρολάιν και ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος

Μάλιστα, είχε επίτηδες σχηματίσει κάποιες φορές λανθασμένο τηλέφωνο επιχειρώντας να καλέσει το «100», καθώς στην μετέπειτα κατάθεσή του είχε πει πως καλούσε τα νούμερα με την μύτη, επειδή ήταν «δεμένος». Με τον τρόπο αυτό θέλησε να ενισχύει την θεωρία του για αδίστακτους ληστές που δολοφόνησαν την σύζυγό του μπροστά στα μάτια του, αλλά και μπροστά στο ούτε ενός έτους παιδί τους…

Δείτε τον σχολιασμό της προβολής του ντοκιμαντέρ, από την εκπομπή «ΣΤΟΥΝΤΙΟ 4» της ΕΡΤ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
«Εφιάλτης» η λειψυδρία για την Αττική: «Στεγνώνουν» Μόρνος και Υλίκη παρά τις βροχές 
Σοκαριστικές είναι οι εικόνες κατέγραψαν drones από τον Μόρνο και την Υλίκη - Την ίδια ώρα η κατανάλωση του νερού στην Αττική αυξήθηκε το 2024 κατά 6% σε σύγκριση με την προηγούμενη χρονιά μεγαλώνοντας το πρόβλημα
«Εφιάλτης» η λειψυδρία για την Αττική: «Στεγνώνουν» Μόρνος και Υλίκη παρά τις βροχές 
«Θα σας σκοτώσουμε, θα βρεθείτε σε χαντάκι»: Τα απειλητικά μηνύματα που δέχτηκαν Ιωάννα Τούνη και Μιχάλης Δημητρακόπουλος
«Προσέξτε πώς μιλάτε εσείς και η εντολέας σας, η κυρία Ιωάννα Τούνη, γιατί το έχετε παρατραβήξει πολύ το θέμα με τα ροζ βίντεο», έγραφαν οι άγνωστοι στο μήνυμα
Η Ιωάννα Τούνη στα δικαστήρια της Θεσσαλονίκης για την υπόθεση revenge porn
Μπλόκα αγροτών: Ένταση και χημικά στην Κόρινθο – Έσπασαν το μπλόκο της αστυνομίας στις Σέρρες, απέκλεισαν προσωρινά το τελωνείο Ευζώνων
Η κυβέρνηση διαμηνύει ότι η αστυνομία δεν θα αντιμετωπίσει με βία τους αγρότες, ωστόσο θα κρατήσει σκληρή στάση σε περίπτωση που οι αγρότες και οι κτηνοτρόφοι προχωρήσουν σε αποκλεισμό λιμανιών, τελωνείων κτλ.
Διαμαρτυρία αγροτών και κτηνοτρόφων της Κορινθίας στον Κόμβο Κιάτου
Ανανεώθηκε πριν 26 λεπτά
46