Τρίτη, 30 Απρ.
17oC Αθήνα

Γλυκά Νερά: Η μικρή Λυδία πήρε και επίσημα το επίθετο της Καρολάιν

Γλυκά Νερά: Η μικρή Λυδία πήρε και επίσημα το επίθετο της Καρολάιν

Η κόρη του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου και της αδικοχαμένης Καρολάιν Κράουτς, η οποία δολοφονήθηκε από τον σύζυγό της μέσα στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά, άλλαξε και επίσημα επίθετο.

Η τρίχρονη σήμερα Λυδία η οποία ήταν μωρό όταν ο πατέρας της Μπάμπης Αναγνώστοπουλος δολοφόνησε άγρια τη μητέρα της Καρολάιν στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά, έλαβε το πατρικό όνομα της μητέρας της.

Σύμφωνα με όσα αποκαλύπτει το TheNewspaper.gr, ο Δήμος Αγ. Παρασκευής ενέκρινε την αλλαγή του επιθέτου και πλέον η ανήλικη που ζει με τη γιαγιά της και την οικογένειά της στις Φιλιππίνες, ονομάζεται Λυδία Κράουτς.

Τις διαδικασίες κίνησε ο δικηγόρος της οικογένειας Θανάσης Χαρμάνης από τον Βόλο.

Η Καρολάιν Κράουτς Βρετανικής και Φιλιπινέζικης καταγωγής, δολοφονήθηκε από τον σύζυγό της τα ξημερώματα της 11ης Μαΐου 2021 στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά Αττικής.

Χρειάστηκε να περάσουν 37 ημέρες, για να ομολογήσει ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, στους αστυνομικούς πως τη σκότωσε ο ίδιος. 

Η υπόθεση συγκέντρωσε το ενδιαφέρον ελληνικών και διεθνών ΜΜΕ και των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, λόγω των εξελίξεων που σημειώθηκαν κατά τη διερεύνησή της αλλά και της καταγωγής της.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις