Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Γλυκά Νερά: Η μικρή Λυδία στην αγκαλιά της μητέρας της Κάρολαϊν (vid)

Γλυκά Νερά: Η μικρή Λυδία στην αγκαλιά της μητέρας της Κάρολαϊν (vid)
Φωτογραφία Αρχείου / Intime

Η μικρή Λυδία βρίσκεται πλέον στην αγκαλιά της μητέρας της Κάρολαϊν, της 20χρονης που δολοφονήθηκε από τον 32χρονο σύζυγο και πατέρα του παιδιού της στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά. Το 11 μηνών παιδάκι μέχρι σήμερα ήταν με τους γονείς του πατέρα του, Μπάμπη Αναγνωστόπουλου. 

Με τη μικρή Λυδία στην αγκαλιά της, η μητέρα του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου μαζί με τον αδερφό του ξεκίνησαν νωρίς το πρωί της Τρίτης (29.06.2021) από την Αγία Παρασκευή για να συναντήσουν τη μητέρα της Κάρολαϊν, Σουζάνα, και να της δώσουν το κοριτσάκι για να το πάρει στην Αλόννησο. Σύμφωνα με πληροφορίες του T-live, περίπου στις 11.20 η μικρή Λυδία παρεδόθη στην μητέρα της Κάρολαϊν. 

Δείτε αναλυτικά στο παρακάτω βίντεο:

Σημειώνεται ότι στήθηκε ολόκληρη επιχείρηση προκειμένου η μικρή Λυδία να βρεθεί στην αγκαλιά της κ. Σουζάνας χωρίς να το θέμα να λάβει ιδιαίτερη δημοσιότητα. Η μητέρα του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου όταν ξεκίνησε με το μικρό κοριτσάκι για να το παραδώσει στην άλλη του γιαγιά φρόντισε να το κρύψει επιμελώς στην αγκαλιά της. Καμία από τις δυο οικογένειες δεν ήθελε να γίνουν τα πράγματα δημόσια και γι’ αυτό αποφασίστηκε μια συνάντηση μακριά από κάμερες και φωτογραφικές μηχανές. 

Η μικρή Λυδία θα μεγαλώσει εκεί όπου έζησε τα περισσότερα χρόνια της ζωής της και η μητέρα της: στην Αλόννησο μαζί με τον παππού και τη γιαγιά της, από την πλευρά της μητέρας της. Μόνο εκεί, στο νησί, θα μπορούν, βάσει της εισαγγελικής διάταξης, να την επισκέπτονται πέντε φορές το μήνα, από τις 10:00 έως τις 14:00 οι γονείς του πατέρα της. Από τον 32χρονο συζυγοκτόνο αφαιρέθηκε προσωρινά η γονική μέριμνα. 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις