Παρασκευή, 29 Μαρ.
15oC Αθήνα

Γλυκά Νερά: Ξεσπά ο πατέρας της Καρολάιν για τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο

Γλυκά Νερά: Ξεσπά ο πατέρας της Καρολάιν για τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο
Φωτογραφία Αρχείου / Intime

«Μακάρι να μπορούσα να πιάσω στα χέρια μου αυτή τη νυφίτσα», δηλώνει για τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο ο πατέρας της Καρολάιν, Ντείβιντ Κράουτς, για τον δολοφόνο της κόρης του μέσα στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά, τα ξημερώματα της 11ης Μαΐου του 2021.

Ο πατέρας της 20χρονης Καρολάιν, που έχασε τη ζωή της από τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο στα Γλυκά Νερά, όπως ομολόγησε ο ίδιος, μίλησε στη DailyMail την παραμονή της έναρξης της δίκης του πιλότου και συζύγου της (Παρασκευή 8/4/2022), χωρίς να μπορεί να συγκρατήσει την οργή του. 

«Καταλαβαίνω ότι ο Μπάμπης θα χρησιμοποιήσει ως υπερασπιστική γραμμή το γεγονός ότι η Καρολάιν τον προκάλεσε κι ότι ο ίδιος ενέργησε στο πλαίσιο της αυτοάμυνας. Την ώρα της δίκης, εγώ θα είμαι στο σπίτι και θα προσέχω τη μικρή Λυδία», σημείωσε ο 78χρονος Ντέιβιντ Κράουτς, ο οποίος δεν θα παραστεί στο δικαστήριο επειδή δεν του το επιτρέπει η υγεία του.

<

Όμως, στο δικαστήριο θα είναι η μητέρα της Καρολάιν, η οποία θα καταθέσει και αποδεικτικά στοιχεία, αναφέρει το βρετανικό μέσο. Παράλληλα, ο καθ’ ομολογία δολοφόνος της 20χρονης μητέρας, η οποία πέθανε από ασφυξία, αναμένεται να δηλώσει στο δικαστήριο ότι ήταν σε αυτοάμυνα και θα επικαλεστεί τις δεξιότητες της 20χρονης στις πολεμικές τέχνες.

Αυτό επιβεβαίωσε στη DailyMail ο δικηγόρος του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, ότι το βασικό μέρος της υπεράσπισής του είναι ότι η Καρολάιν «ξέσπασε και εμφάνισε μια έκρηξη οργής» αφού έσπρωξε βίαια την κούνια στην οποία κοιμόταν η – τότε 11 μηνών – κόρη τους, Λυδία.

 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις