Τρίτη, 19 Μαρ.
13oC Αθήνα

Γλυκά Νερά: Οι 27 λέξεις της ΕΛΑΣ για τον μαρτυρικό θάνατο της Κάρολαϊν

Γλυκά Νερά

Όπως σας ενημέρωσε άμεσα το newsit.gr, το έγκλημα στα Γλυκά Νερά εξιχνιάστηκε, με τον 32χρονο Μπάμπη Αναγνωστόπουλο να ομολογεί την δολοφονία της συζύγου του.

Η 20χρονη Κάρολαϊν και μάνα του ενός έτους σήμερα παιδιού του, βρήκε μαρτυρικό θάνατο από τα χέρια του πιλότου, σε ένα έγκλημα που «πάγωσε» τη χώρα.

Η Ελληνική Αστυνομία, με ένα tweet της ανακοίνωσε και επίσημα την εξιχνίαση της υπόθεσης.

Με την ανάρτηση των 27 λέξεων, μπαίνει ο επίλογος αυτής της τραγικής ιστορίας και πλέον τον λόγο έχει η Ελληνική Δικαιοσύνη.

Δείτε την ανάρτηση της ΕΛΑΣ για το έγκλημα στα Γλυκά Νερά

Γλυκά Νερά: «Τα στοιχεία δεν μπορούν να περιμένουν» – Τι ειπώθηκε στην έκτακτη ενημέρωση της ΕΛΑΣ

Εν τω μεταξύ, ανακοινώσεις έγιναν το απόγευμα της Πέμπτης, 17.06.2021, από την ΕΛΑΣ για την δολοφονία της 20χρονης Κάρολαϊν στα Γλυκά Νερά.

Οι εκπρόσωποι της Ελληνικής Αστυνομίας πήραν τις θέσεις τους μπροστά στους δημοσιογράφους για να ανακοινώσουν τις εξελίξεις για την υπόθεση.

Όλα αυτά, πάνω από πέντε ώρες μετά την μεταφορά του 32χρονου πιλότου στην ΓΑΔΑ, κατεπειγόντως μάλιστα από την Αλόννησο, όπου έδωσε το παρών στο τρισάγιο της αδικοχαμένης συζύγου του και μητέρας του ενός έτους σήμερα παιδιού τους…

Click4more: Γλυκά Νερά: Τεράστιο ενδιαφέρον από τα βρετανικά ΜΜΕ – Η αναφορά στο ρεπορτάζ του newsit.gr

Οι εκπρόσωποι της ΕΛΑΣ τόνισαν: «Έχουν προκύψει νεότερα στοιχεία για τα οποία χρειάζονται διευκρινίσεις. Τα στοιχεία δεν μπορούν να περιμένουν. Κλιμάκιο του Τμήματος Ανθρωποκτονιών μετέβη σήμερα στην Αλόννησο. Περιμέναμε να τελειώσει το μνημόσυνο και μετά μεταφέρθηκε ο 32χρονος στην ΓΑΔΑ.

Θα μπορούσε να γίνει και χθες, ωστόσο σεβαστήκαμε την επιθυμία του να παραστεί στο μνημόσυνο κι έτσι σήμερα πρωινές ώρες ο 32χρονος σύζυγος του θύματος μεταφέρθηκε με πλωτό μέσο στην Σκιάθο και από εκεί αεροπορικώς στην ΓΑΔΑ προκειμένου να εξεταστεί ως μοναδικός αυτόπτης μάρτυρας».

Η ενημέρωση έμεινε… εκεί, καθώς δεν ανακοινώθηκε κάποια εξέλιξη για την υπόθεση, κάτι που έδειχνε πως οι ανακοινώσεις αυτές αποτελούσαν τελικά προάγγελο εξελίξεων…

Δείτε την ενημέρωση

.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις