Πέμπτη, 18 Απρ.
20oC Αθήνα

Γλυκά Νερά: Οι τρεις ισχυρισμοί του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου για να σπάσει τα ισόβια

Γλυκά Νερά: Οι τρεις ισχυρισμοί του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου για να σπάσει τα ισόβια

Συνεχίζεται η δίκη στο Εφετείο για τη δολοφονία της Καρολάιν από τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά.

Ο πιλότος παρουσιάζει νέα στοιχεία θέλοντας με αυτό τον τρόπο να πείσει το δικαστήριο ότι τα πράγματα εκείνο το βράδυ στο σπίτι του στα Γλυκά Νερά δεν έγιναν όπως τα παρουσιάζει το βαρύ κατηγορητήριο θέλοντας ουσιαστικά να σπάσει τα ισόβια. 

Υπάρχουν τρία επιχειρήματα πάνω στα οποία θα βασιστεί η υπεράσπιση του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου στη δίκη για να αποδείξει ότι το έγκλημα δεν ήταν οργανωμένο, αλλά έγινε σε βρασμό ψυχικής ορμής σύμφωνα με την εκπομπή Tlive.

Οι τρεις υπερασπιστικοί άξονες για να «σπάσει» ο πιλότος τα ισόβια που του επιβλήθηκαν πρωτοδίκως είναι:

Οι τσακωμοί το μοιραίο βράδυ. Θα προσκομίσει, μάλιστα, τη φωτογραφία που είχε φέρει στο φως αποκλειστικά το T-live όπου ο πιλότος κάθεται με την κόρη του στο σαλόνι του ισογείου της μεζονέτας και το στιγμιότυπο έχει ληφθεί στις 12 το βράδυ. Το στιγμιότυπο που έχει ληφθεί από την κάμερα κλειστού κυκλώματος του σπιτιού δείχνει ότι το ζευγάρι είχε τσακωθεί.

Τα μηνύματα της Καρολάιν στον πιλότο πριν το έγκλημα («You stupid» στις 23.18 και το «Το πρωί μην την αφήσεις μαζί μου» – εννοώντας τη μικρή Λυδία- στις 23.43)

Το ημερολόγιο της Καρολάιν το οποίο θα διαβαστεί ολόκληρο στη δίκη που είναι σε εξέλιξη.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις