Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Γλυκά Νερά: Τι λέει η ιδιοκτήτρια του σπιτιού που φέρεται να επισκέφθηκε η Κάρολαϊν

Γλυκά Νερά: Τι λέει η ιδιοκτήτρια του σπιτιού που φέρεται να επισκέφθηκε η Κάρολαϊν
Intime

Πέπλο μυστηρίου εξακολουθεί να καλύπτει το ταξίδι που φέρεται να έκανε στη Σούδα Χανίων η δολοφονημένη από τον σύζυγό της στα Γλυκά Νερά, 20χρονη Κάρολαϊν.

Μιλώντας στο Creta24, η ιδιοκτήτρια του σπιτιού αποκάλυψε πως η άτυχη Κάρολαϊν δεν επισκέφθηκε ποτέ το συγκεκριμένο διαμέρισμα, φωτογραφίες του οποίου έχουν δει τα τελευταία 24ωρα το φως της δημοσιότητας.

Click4more: Γλυκά Νερά: Η Daily Mail αποκαλύπτει κρυφό και κωδικοποιημένο ημερολόγιο της Κάρολαϊν – Ο «επικίνδυνος παλιοπ@@@» και το «ξύλο»

«Δεν ήρθε εδώ, ούτε τηλέφωνο με έχει πάρει αυτή η κοπέλα, ούτε ο σύζυγός της. Το (σ.σ. σπίτι) έχω ανεβάσει σε site το οποίο μπορεί να είδε και να αποθήκευσε στο λάπτοπ της, για να το δει κάποια στιγμή και δεν πρόλαβε να το δει».

Γλυκά Νερά: Το ταξίδι στη Σούδα

Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με τα τελευταία σενάρια, τη δεύτερη εβδομάδα του Απριλίου η 20χρονη Κάρολαϊν φέρεται να επισκέφθηκε με ένα ακόμη πρόσωπο του αντίθετου φύλου, τη Σούδα, προκειμένου να δει ένα σπίτι για να το ενοικιάσει.

Click4more: Γλυκά Νερά: Αυτό είναι το σπίτι που φέρεται να επισκέφθηκε η Κάρολαϊν στη Σούδα

Ωστόσο, όπως υποστηρίζει η ιδιοκτήτρια, στο συγκεκριμένο σπίτι αυτή τη στιγμή μένει η κόρη της, ενώ ενοικιαζόταν έως τον Δεκέμβρη. «Αυτή τη στιγμή μένει η κόρη μου προσωρινά, μέχρι να το πουλήσω, γιατί το έχω βάλει σε μεσιτικά γραφεία».

Αλλά και η μεσίτρια η οποία έχει αναλάβει τη διαδικασία πώλησης του σπιτιού φέρεται να είπε στην ιδιοκτήτρια πως ούτε εκείνη είχε μιλήσει με την 20χρονη Κάρολαϊν…

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις