Πέμπτη, 18 Απρ.
21oC Αθήνα

Γνωστή σολίστ βρήκε σε αγγελία χρυσό φλάουτο που της έκλεψαν πριν 5 χρόνια

Γνωστή σολίστ βρήκε σε αγγελία χρυσό φλάουτο που της έκλεψαν πριν 5 χρόνια

Απίστευτη εξέλιξη είχε μια κλοπή που έγινε πριν από πέντε χρόνια. Τότε, γνωστή σολίστ σολίστ είχε καταγγείλει ότι τις έκλεψαν χρυσό φλάουτο αξίας 25.000 ευρώ, το οποίο το βρήκε κατά τύχη σε αγγελία!

Η κλοπή του φλάουτου είχε γίνει το 2017, όταν διέρρηξαν το αυτοκίνητο γνωστής σολίστ στα Εξάρχεια.

Ήταν τον Δεκέμβριο του 2017, όταν άγνωστοι είχαν διαρρήξει το αυτοκίνητο της γνωστής σολίστ, στη Νεάπολη Εξαρχείων και εκτός των άλλων αντικειμένων είχαν αρπάξει και το χρυσό της φλάουτο, αξίας 25.000 ευρώ.

Μόνο που οι κλέφτες δεν μπορούσαν να εκτιμήσουν την αξία του μουσικού οργάνου. Έτσι, το πέταξαν σε έναν κάδο ανακύκλωσης (!) και εκεί το βρήκε το 2018 ένας υπάλληλος εταιρείας ανακύκλωσης. Και ο άνδρας δεν γνώριζε την πραγματική αξία του χρυσού φλάουτου και αποφάσισε να το πουλήσει. Το έβαλε, λοιπόν, σε αγγελία στο Ίντερνετ και δέχονταν προσφορές για την αγορά του.

Ένας γνωστός της καθηγήτριας μουσικής είδε την αγγελία και αναγνώρισε το κλεμμένο πνευστό όργανο. Ενημέρωσε τη σολίστ και εκείνη αναγνώρισε το χρυσό φλάουτο με τα ασημένια πλήκτρα.

Η σολίστ ενημέρωσε την Ασφάλεια Εξαρχείων, που εντόπισε τον 60χρονο πωλητή του φλάουτου, ο οποίος το παρέδωσε στους αξιωματικούς του Τμήματος.

Η μουσικός πήγε στο Τμήμα Ασφαλείας Εξαρχείων, και αφού έδειξε τα παραστατικά αγοράς, της έδωσαν ξανά το φλάουτό της!

  

Πηγή: ΕΡΤ

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις