Δευτέρα, 27 Μαΐ
20oC Αθήνα

Γουδή: Συνελήφθη ο ηλικιωμένος που είχε ταμπουρωθεί και απειλούσε να ανοίξει πυρ

Γουδή: Συνελήφθη ο ηλικιωμένος που είχε ταμπουρωθεί και απειλούσε να ανοίξει πυρ

Συνελήφθη ο ηλικιωμένος που νωρίτερα σήμερα (14.9.2023) είχε ταμπουρωθεί με όπλο και απειλούσε να ανοίξει πυρ στην οδό Αγίας Λαύρας, στου Γουδή.

Το όπλο που είχε μαζί του ο 83χρονος άνδρας ήταν μια καραμπίνα -όπως μπορείτε να δείτε στη φωτογραφία και το βίντεο που ακολουθούν- στο ρετιρέ διαμέρισμα που διαμένει, στου Γουδή, όπου απειλούσε να ανοίξει πυρ. 

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., μετά από εντολή εισαγγελέα αστυνομικοί έκαναν έφοδο στο ρετιρέ του ηλικιωμένου και τον συνέλαβαν. Παράλληλα στο διαμέρισμα του εντοπίστηκε η καραμπίνα με την οποία ο 83χρονος πυροβόλησε στον αέρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, ο 83χρονος φέρεται να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα.

Αναφορικά με το χρονικό της υπόθεσης, η Αστυνομία ειδοποιήθηκε σήμερα από περίοικο ότι το προηγούμενο βράδυ είχε ακούσει πυροβολισμούς.

Όταν έφτασαν στο σημείο οι αστυνομικοί, τους υπέδειξαν ότι οι πυροβολισμοί προήλθαν από το ρετιρέ της πολυκατοικίας.

Μόλις όμως οι αστυνομικοί χτύπησαν την πόρτα ο ηλικιωμένος τους ζήτησε να απομακρυνθούν ενώ τους απείλησε ότι θα τους πυροβολήσει.

Στο σημείο έσπευσαν άμεσα ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, που απέκλεισαν το τετράγωνο καθώς και ειδικός διαπραγματευτής που προσπάθησε να πείσει τον ηλικιωμένο να παραιτηθεί.

Οι λόγοι που οδήγησαν τον ηλικιωμένο σε αυτήν την κίνηση, ακόμη δεν έχουν γίνει γνωστοί.

Ρεπορτάζ: Αγαπητός Ταγκαλής

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις