Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

Γρηγόρης Αρναούτογλου: Προσφεύγει στην Δικαιοσύνη για την απάτη σε βάρος του

Γρηγόρης Αρναούτογλου

Την προσφυγή του παρουσιαστή Γρήγορη Αρναούτογλου στη Δικαιοσύνη για την υπόθεση της διαδικτυακής απάτης της οποίας έπεσε θύμα προαναγγέλλει ο δικηγόρος του, Απόστολος Λύτρας.

Συγκεκριμένα, όπως αποκάλυψε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, χρησιμοποιούν το όνομά του σε διαφήμιση για επενδύσεις “Bitcoin”, προτρύνοντας τον κόσμο να επενδύσει.

Ο κ.Λύτρας τονίζει πως ο γνωστός παρουσιαστής διαψεύδει πλήρως τις σχετικές δημοσιεύσεις το διαδίκτυο και ήδη έχει ενημερώσει την δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος

Η δήλωση του κ.Λύτρα έχει ως εξής :

«Εδω και δυο μέρες έχουν κυκλοφορήσει και αναπαραχθεί στο διαδίκτυο δημοσιεύσεις αναφερόμενες σε δήθεν επένδυση του κ. Γρ. Αρναούτογλου σε κρυπτονόμισμα το οποίο του έχει δήθεν αποφέρει μεγάλα κέρδη.

Ο κ. Αρναούτογλου διαψεύδει πλήρως το περιεχόμενο των ανωτέρων δημοσιευμάτων τα οποία είναι απόλυτα αναληθή και μόνο σκοπό είχαν μέσω της διασποράς ψευδών πληροφοριών και της εκμετάλλευσης της δημοσιότητάς του , να παραπλανήσουν το κοινό. Για το γεγονός αυτό έχουμε ήδη ενημερώσει την δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος , ενώ άμεσα ο κ. Αρναούτογλου θα κινηθεί νομικά σε βάρος παντός υπευθύνου που εκμεταλλεύθηκε εν αγνοία του το όνομά του».

Σχετική ανάρτηση για την παραπλάνηση του αδερφού του έκανε ο μετεωρολόγος Σάκης Αρναούτογλου, ο οποίος μάλιστα ενημέρωσε τους φίλους του στο facebook για την απάτη μέσω του δημοσιεύματος του newsit.gr.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις