Τετάρτη, 24 Απρ.
24oC Αθήνα

Γρηγόρης Λέων για έγκλημα στο Μοσχάτο: Το αντικείμενο που θα πρέπει να μελετηθεί καλά είναι η θηλιά

Γρηγόρης Λέων για έγκλημα στο Μοσχάτο: Το αντικείμενο που θα πρέπει να μελετηθεί καλά είναι η θηλιά

Ο θάνατος του 50χρονου ασφαλιστικού συμβούλου στο Μοσχάτο προήλθε από απαγχονισμό, σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση.

Ωστόσο, από την εξέταση στη σορό του 50χρονου άνδρα που απαγχονίστηκε στο Μοσχάτο, προέκυψε ότι είχε ίχνη ξυλοδαρμού, κακώσεις και κατάγματα στα πλευρά, χτυπήματα στο θώρακα, στο κεφάλι, στη μύτη και σε άλλα σημεία στο πρόσωπο.

Τα σημάδια αυτά επιβεβαιώνουν τις φήμες που ήθελαν το θύμα να έχει πέσει θύμα ξυλοδαρμού 4 ημέρες πριν το φρικτό τέλος. Μάλιστα ο 50χρονος φαίνεται να είχε πάνω από 10 κατάγματα στα πλευρά, σύμφωνα με τα όσα λέει η ιατροδικαστική έκθεση.

Ο Γρηγόρης Λέων, ιατροδικαστής και πρόεδρος της ιατροδικαστικής εταιρείας σχολίασε: «Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι είναι μία ιστορία που πρέπει να διερευνηθεί. Προφανώς τα 10 κατάγματα είναι βαρύς τραυματισμός και από μόνη της η πληροφορία ότι φέρει κατάγματα δεν μας λέει πολλά. Πρώτα από όλα θα πρέπει να καθοριστεί πότε προκλήθηκαν αυτά τα κατάγματα κι αν προκλήθηκαν σε διαφορετικές στιγμές».

Και πρόσθεσε ο ιατροδικαστής: «Το χαρακτηριστικό ενός κατάγματος είναι το άλγος, δηλαδή ο βαρύτατος πόνος» και τόνισε ότι ένα αντικείμενο που θα πρέπει να μελετηθεί καλά είναι η θηλιά.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις