Παρασκευή, 3 Μαΐ
19oC Αθήνα

ΓΣΕΕ: “Δεν θα σιγήσουμε στο σιωπητήριο της Τρόϊκας”

ΓΣΕΕ: “Δεν θα σιγήσουμε στο σιωπητήριο της Τρόϊκας”

Με σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε η ΓΣΕΕ καλεί τους εργαζόμενους όλων των κλάδων να συμπαρασταθούν στον αγώνα των εργαζομένων της ΕΡΤ και να δώσουν το «παρών» στις κτηριακές εγκαταστάσεις της δημόσιας Ελληνικής Ραδιοφωνίας Τηλεόρασης.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωσή της, η 24ωρη γενική απεργία που προκήρυξε μαζί με την ΑΔΕΔΥ κατά της απόφασης της κυβέρνησης να βάλει λουκέτο στη δημόσια ραδιοτηλεόραση, είχε μαζική συμμετοχή: “Χιλιάδες πολίτες έδωσαν δυναμικό “παρών” στο συλλαλητήριο των συνδικάτων στο ραδιομέγαρο  της  ΕΡΤ, στην Αγία Παρασκευή,  και σε όλες τις συγκεντρώσεις στις μεγάλες πόλεις της χώρας”.

Η Γενικη Συνομοσπονδία χαρακτηρίζει αυταρχική τη μεθοδολογία της κυβέρνησης προειδοποιώντας ότι “όποιος σπέρνει ανέμους θερίζει θύελλες” και καταλήγει γράφοντας:

“Στην Κυβέρνηση και στους τροϊκανούς ένα μόνο μήνυμα θέλουμε να στείλουμε: Στο σιωπητήριο που επιχειρείτε να επιβάλλετε, εμείς δεν θα σιγήσουμε. Η ΕΡΤ είναι ακόμα ανοιχτή. Δεν έκλεισε χάρη στους εργαζόμενούς της. Δε φιμώθηκε, δε σίγασε. Είναι εδώ και προσφέρει ακόμα ενημέρωση, δημοκρατία και πολιτισμό!”. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Απεργιακό μπλακ άουτ σήμερα – Πως θα κινηθούν τα μέσα μεταφοράς

Πολιτικό αδιέξοδο! Άμεσο άνοιγμα της ΕΡΤ ή εκλογές θα απαιτήσουν Βενιζέλος και Κουβέλης στην σύσκεψη της Δευτέρας

Χιλιάδες κόσμου παραμένει έξω από το Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ – Κλειστή η Μεσογείων και στα δυο ρεύματα

Την Δευτέρα η κρίσιμη σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών για το μέλλον της κυβέρνησης

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε