Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Γυναίκα από το Κιλκίς ειδοποιήθηκε να κάνει τεστ για κορονοϊό στην Αθήνα

Γυναίκα από το Κιλκίς ειδοποιήθηκε να κάνει τεστ για κορονοϊό στην Αθήνα
Intime Αρχείο

Απίστευτο περιστατικό στο Κιλκίς. Μία γυναίκα θέλησε να κάνει δωρεάν τεστ Covid, αλλά ενημερώθηκε να μεταβεί στο Ναυτικό Νοσοκομείο Αθηνών!

Η κυρία στο Κιλκίς διάβασε την ανακοίνωση του Δήμου, περί ορισμού τεσσάρων σημείων όπου θα γίνονται δωρεάν τεστ για κορονοϊό. Προφανώς δεν διάβασε ολόκληρη την ανακοίνωση και επικοινώνησε με τα… σημεία ελέγχου, αναφέρει η ιστοσελίδα eidiseis.gr.

Ακολουθεί η στιχομυθία:
– «Πότε να έρθω για τεστ;» ρώτησε η γυναίκα
– «Θα υποβάλλετε ηλεκτρονική αίτηση στον ΕΟΔΥ κι αν κληρωθείτε στους 30.000 πανελλαδικά θα σας έρθει μήνυμα στο τηλέφωνο για τον τόπο, την ημέρα και ώρα που θα κάνετε το τεστ», την… προσγείωσαν στο 3ο κατά σειρά τηλεφώνημά της.

Ωστόσο, απογοητεύθηκε όταν έμαθε πως δεν πρόκειται για δωρεάν έλεγχο που θα ήθελε, αλλά συνολικά 30.000 πανελλαδικά και μάλιστα από εκείνους που θα έστελναν SMS.

Ας στείλω μήνυμα, σκέφτηκε και που ξέρεις μπορεί να είμαι τυχερή.

Συμπλήρωσε λοιπόν ονοματεπώνυμο, διεύθυνση, τηλέφωνα και όσα ακόμα στοιχεία χρειάζονταν, έστειλε το μήνυμα και περίμενε.
Και ω του θαύματος.

Σε λίγη ώρα έρχεται από τον ΕΟΔΥ η απάντηση.

«Επιλεγήκατε να κάνετε τεστ. Να βρίσκεστε την Πέμπτη 7 Ιανουαρίου, ώρα 8.30 π.μ. έως 9.00 π.μ. στο Ναυτικό Νοσοκομείο Αθηνών!

Και τώρα αναρωτιέται ποιόν κωδικό να χρησιμοποιήσει προκειμένου να μετακινηθεί νόμιμα για να είναι στην ώρα της στην πρωτεύουσα της χώρας….

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις