Ελλάδα

Γυναίκα έπεσε στον Κηφισό – Πυροσβέστες την ανέσυραν από το ποτάμι

Συναγερμός στην πυροσβεστική σήμανε το πρωί της Κυριακής καθώς μια γυναίκα έπεσε στον Κηφισό

Το συμβάν έγινε στον Κηφισό, πλησίον της Λεωφόρου Κηφισού και Καλλέργη στον Πειραιά ενώ στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της Πυροσβεστικής και της Αστυνομίας.

Την γυναίκα κατάφεραν να ανασύρουν από το ποτάμι 6 πυροσβέστες με δυο οχήματα ενώ στη συνέχεια την παρέλαβε το ΕΚΑΒ. Αγνωστο παραμένει πως η γυναίκα βρέθηκε στο ποτάμι.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Ξεσπά ο παππούς της 3χρονης που πέθανε σε τροχαίο στην Καβάλα - «Εξαπατούν τον κόσμο και εμάς, την ώρα που η κόρη μου χαροπαλεύει»
Η 27χρονη κόρη του, τραυματίστηκε πολύ σοβαρά σε τροχαίο το Μεγάλο Σάββατο, με το 3χρονο κοριτσάκι της που είχε αγκαλιά να χάνει το τη ζωή του
Η 27χρονη μητέρα και η 3χρονη που έχασε τη ζωή της στο τροχαίο
Αμπελόκηποι: Αναβιώνει η γυναικοκτονία με τον 39χρονο που έκλεισε τη σορό της συζύγου του στο πατάρι και έπαιζε «θέατρο» – «Ήμουν εν βρασμό»
«Θέλω να ζητήσω ένα μεγάλο συγγνώμη απο τα παιδιά μου που τους στέρησα τη μάνα τους και ένα μεγάλο συγγνώμη από την οικογένειά της» είπε ο κατηγορούμενος
Γυναικοκτονία στους Αμπελόκηπους τον Δεκέμβριο του 2024