Ελλάδα

Γυναίκα παρασύρθηκε από συρμό του Μετρό

Τραγωδία στο σταθμό του Μετρό στον Άγιο Ιωάννη σημειώθηκε αργά το βράδυ της Πέμπτης (28.01.2016). Υπό αδιευκρίνιστες ακόμα συνθήκες, γυναίκα παρασύρθηκε και σκοτώθηκε από συρμό.

Η Πυροσβεστική υπηρεσία ειδοποιήθηκε λίγα λεπτά μετά τα μεσάνυχτα, πως στο σταθμό του Μετρό στον Άγιο Ιωάννη, άνθρωπος είχε παρασυρθεί από έναν από τους συρμούς.

Όταν έφτασαν στο σημείο, ανέσυραν τη σορό της άτυχης γυναίκας. Κανείς δεν γνωρίζει ακόμη πως βρέθηκε στις ράγες, αν δηλαδή ήταν αυτοκτονία ή δυστύχημα.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΜΙΛΤΟΣ ΣΑΚΕΛΛΑΡΗΣ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Φάκελος 17Ν: Το επεισόδιο «αίμα στις σόλες», η συμπλοκή στα Σεπόλια, το φιάσκο της Ριανκούρ και οι δολοφονίες Αξαρλιάν, Σόντερς
Η δολοφονία του Βρετανού ταξίαρχου Στίβεν Σόντερς στη λεωφόρο Κηφισίας στις 8 Ιουνίου 2000 θα σημάνει την αρχή του τέλους της εγχώριας τρομοκρατίας
Επίθεση της 17Ν