Ελλάδα

Γυναικοκτονία στη Νίκαια: Ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία με δόλο στον 50χρονο που στραγγάλισε τη σύζυγό του

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Προθεσμία για να απολογηθεί ζήτησε και έλαβε από την εισαγγελία Πειραιά ο 50χρονος που κατηγορείται για την νέα γυναικοκτονία που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής (22.01.2023) στη Νίκαια. Εναντίον του απαγγέλθηκε η κατηγορία της ανθρωποκτονίας με δόλο σε ήρεμη ψυχική κατάσταση. 

Το πρωί της Δευτέρας (23.01.2023) ο καθ΄ ομολογίαν δράστης του στραγγαλισμού 54χρονης γυναίκας στη Νίκαια ζήτησε και έλαβε προθεσμία από τον εισαγγελέα προκειμένου να απολογηθεί για την γυναικοκτονία. Ο 50χρονος αναμένεται να δώσει εξηγήσεις για την δολοφονία της 50χρονης συζύγου του το πρωί της ερχόμενης Παρασκευής (27.01.2023). 

Σημειώνεται ότι το βράδυ της Κυριακής (22.01.2023) ο 50χρονος πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο όπου διακομίστηκε, λόγω επιληπτικής κρίσης που παρουσίασε, μετά τη σύλληψή του.

«Μεθούσε, τη χτυπούσε, καλούσε ασθενοφόρο και την ξαναχτυπούσε» – Ο συνεχιζόμενος εφιάλτης του θύματος γυναικοκτονίας στη Νίκαια

«Ελάτε στο σπίτι μου, γιατί σκότωσα την γυναίκα μου»

Ήταν λίγο μετά τις 05:00 της Κυριακής, ο 50χρονος τηλεφώνησε στην Άμεση Δράση και σε κατάσταση μέθης είπε: «Ελάτε στο σπίτι μου, γιατί σκότωσα την γυναίκα μου». Ο 50χρονος περίμενε τους αστυνομικούς να πάνε να τον συλλάβουν. Μπαίνοντας στο σπίτι οι αστυνομικοί βρήκαν την 54χρονη γυναίκα νεκρή, με σημάδια στο λαιμό.

Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, ο κατηγορούμενος ανέφερε, μεταξύ άλλων, κατά την ανάκρισή του: «Έπινα ποτό έξω και όταν γύρισα σπίτι μου τσακωθήκαμε άγρια με την γυναίκα μου, ενώ στη συνέχεια τη σκότωσα».

nikaia

Στραγγάλισε την γυναίκα του

Οι αστυνομικοί, που έσπευσαν στο ισόγειο της οδού Βοσπόρου εντόπισαν την άτυχη γυναίκα νεκρή με σημάδια στον λαιμό της. Ο θάνατός της, σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, οφείλεται, σε στραγγαλισμό με ίχνη απόφραξης του στόματος και της μύτης της.

nikaia

Θύμα ενδοοικογενειακής βίας η 54χρονη

Αξίζει επίσης να αναφερθεί ότι ένα χτύπημα στο αριστερό βλέφαρο της 54χρονης αποκαλύπτει ότι κατά πάσα πιθανότητα η γυναίκα είχε υποστεί ξυλοδαρμό πριν τελικά πεθάνει από τα χέρια του 50χρονου. Μαρτυρίες από γείτονες περιγράφουν επίσης περιστατικά ενδοικογενειακής βίας και παρέμβαση της Αστυνομίας, καθώς εκτός από ψυχικά προβλήματα ο δράστης έκανε και κατάχρηση αλκοόλ.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Μιχάλης Μόσιος: Από το Κρατικό Θέατρο στη συνεργασία με τη Ρένα Βλαχοπούλου που «γέννησε» τον ρόλο του «Ταμτάκου»
«Έχω βαρεθεί να ρωτάνε για τον Ταμτάκο αλλά ήταν τόσο δυνατός, και έχει μείνει στην ιστορία, φυσικά, δεν με έχουν δει να παίζω άλλα πράγματα», είχε δηλώσει χαρακτηριστικά σε συνέντευξη ο ηθοποιός
Ο Μιχάλης Μόσιος
ΟΠΕΚΕΠΕ: «Αντί να στείλουν την έκθεση Τυχεροπούλου στη Δικαιοσύνη, την χαρακτήρισαν παράνομη» – Ενοχή για Μελά και Ρέππα ζητά ο εισαγγελέας
Ο κ. Παναγάκος μίλησε για αξιόπιστα ευρήματα της Παρασκευής Τυχεροπούλου για ψευδείς δηλώσεις επιτήδειων τα έτη 2019 και 2020 στον ΟΠΕΚΕΠΕ
ΟΠΕΚΕΠΕ
Εγκαύματα σε όλο της το σώμα έχει η μητέρα της Αφροδίτης Νέστορα από την εμπρηστική επίθεση - Νοσηλεύεται διασωληνωμένη
Η μητέρα της πολιτεύτριας της ΝΔ νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του Ιπποκράτειου Θεσσαλονίκης και ο πατέρας της στην Πνευμονολογική Κλινική. Εξιτήριο για δύο ελαφρά τραυματίες
Εμπρηστικές επιθέσεις στη Θεσσαλονίκη
Διπρόσωπος ο καιρός τις επόμενες ημέρες: 38άρια και βροχές στα ηπειρωτικά – Επιστρέφουν τα 8 μποφόρ το Σαββατοκύριακο
Σε «κίτρινο συναγερμό» σήμερα για φωτιά 8 περιοχές - Ψυχρές αέριες μάζες ενισχύουν την αστάθεια από την Πέμπτη - Πέφτει λίγο η θερμοκρασία το Σαββατοκύριακο
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ ΜΑΡΙΑΝΘΗ ΤΣΟΜΠΑΝΟΠΟΥΛΟΥ