Παρασκευή, 23 Φεβ.
16oC Αθήνα

Γυναικοκτονία στη Σαλαμίνα: Η καταδίκη σε βάρος του 71χρονου και οι δύο ταυτότητες του

Γυναικοκτονία στη Σαλαμίνα: Η καταδίκη σε βάρος του 71χρονου και οι δύο ταυτότητες του

Σε αποκαλύψεις για τον 71χρονο που σκότωσε την 43χρονη σύντροφο του στη Σαλαμίνα, προχώρησε η εκπομπή “Tlive” της Τατιάνας Στεφανίδου. Τι έκρυβε ο δράστης της γυναικοκτονίας

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε η εκπομπή “Tlive” για τον δράστη της γυναικοκτονίας στη Σαλαμίνα, σε βάρος του 71χρονου υπήρχε από το 2013 καταδίκη σε βάρος του για ενδοοικογενειακή βία, όταν τον είχε μηνύσει μία άλλη γυναίκα. Τότε, του είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης ενάμιση χρόνου, με τον ίδιο να υποστηρίζει ότι δεν γνώριζε τίποτα και πως το δικαστήριο έγινε ερήμην του. 

Ωστόσο, όταν οι αστυνομικοί αναζήτησαν στο αρχείο τα στοιχεία του, φαινόταν ότι ο 71χρονος είχε λευκό ποινικό μητρώο. Και αυτό, γιατί -σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής- είχε δύο ταυτότητες που ήταν ενεργές. Το 1972 άλλαξε το όνομα του από μουσουλμανικό σε ελληνικό και το 1983 άλλαξε το επίθετο του, επίσης από μουσουλμανικό σε ελληνικό. Το 2009 δήλωσε απώλεια ταυτότητας, αλλά τότε δεν διασταυρώθηκαν τα στοιχεία της παλιάς του ταυτότητας με τη νέα και αυτός είναι ο λόγος που εμφανίζεται λευκό το ποινικό του μητρώο.

Δείτε το ρεπορτάζ του “Tlive”

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις